۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۱۵
کد خبر: 84319618
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آیین احیای آخرین شب قدر در حرم امام رضا(ع) برگزار شد

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۱۵
کد خبر: 84319618
آیین احیای آخرین شب قدر در حرم امام رضا(ع) برگزار شد

مشهد- ایرنا- مراسم معنوی احیای سومین شب قدر در ماه مبارک رمضان امسال چهارشنبه شب در حرم مطهر امام رضا(ع) در مشهد برگزار شد.

این مراسم در رواق حضرت امام خمینی(ره) و صحن‌های اطراف حرم مطهر رضوی برگزار شد و قرائت قرآن کریم، دعای جوشن کبیر، پخش کلیپ از سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص روز قدس، مرثیه خوانی، سخنرانی و مراسم قرآن به سر و مداحی از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

یکی از کارشناسان مذهبی در سخنرانی شب قدر حرم امام رضا(ع) اظهار داشت: طبق روایات احتمال اینکه، مراد از شب قدر، شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان باشد خیلی زیاد است.

حجت الاسلام مسعود عالی با بیان اینکه در مراسم قرآن به سر بعد از عبارت "بک یا الله" به ولی معصوم توسل می‌کنیم به این معنا است که ما در محیط ولایت امام معصوم هستیم. کسی که از محیط ولی معصوم خارج است شب قدر ندارد.

وی با بیان اینکه در شب قدر باید نسبت به کارهای خود بازنگری داشته باشیم افزود: باید بدون هیچ توجیه و بهانه در درگاه الهی توبه کنیم. امام علی(ع) فرمود شب مومن صبح و صبح او شب نمی‌شود مگر اینکه نسبت به نفس خود سوء ظن دارد. چون نفس انسان  می‌تواند کلاه شرعی سر انسان بگذارد و در نهایت او را به جهنم ببرد. انسان یک گناه و خطایی می‌کند اما نفس زیربار نمی‌رود و برای آن کلاه شرعی درست می‌کند.

سخنران مراسم شب قدر در حرم امام رضا(ع) اظهار داشت: مومن از اعمال خود دچار غرور نمی‌شود و ترس دارد که‌ نکند اعمال او مورد رضای خدا نباشد. مومنین و متقین کسانی هستند که هر چه دارند در راه خدا می‌دهند اما باز هم ترس دارند که در راه خدا کم گذاشته باشند.

حجت الاسلام عالی گفت: گاهی چند عمل خیر انجام می‌دهیم و بعد از آن گویی می‌خواهیم هر چه گفتیم خدا و اهل بیت(ع) درخواست مارا اجابت کنند. مومن، خودشیفته نیست و از خدا و اولیای او طلبکار نیست.

وی ادامه داد: دلیل سوء ظن مومنان به نفس این است که نفس به قدری پیچیده است که سر خود انسان را هم کلاه میگذارد و فریب می‌دهد. امام سجاد(ع) فرمود در کربلا ۳۰ هزار نفر با همین کلاه گذاشتن ها و با عنوان تقرب به خدا خواستند امام حسین(ع) را به شهادت برسانند.

وی گفت: امام علی(ع) فرمود اصرار بر گناه که عادت شود، گناه را کوچک شمردن، افتخار به گناه، و کوچک شمردن آن، از انجام خود گناه هم بدتر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha