به گزارش ایرنا این مجتمع آموزشی دومین پروژه آموزشی است که روز پنجشنبه در خراسان جنوبی به بهرهبرداری رسید و صبح امروز نیز مجتمع آموزشی سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی (مجتمع حیات طیبه) بیرجند و ۲۶۷ پروژه آموزشی و پژوهشی دیگر در سراسر کشور با حضور ویدئو کنفرانسی رییس جمهوری افتتاح شد.
آیین افتتاح مجتمع آموزشی شهید فخریزاده شهر قاین با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، استاندار خراسان جنوبی، نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مسوولان و خیر مدرسهساز برگزار شد.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در این آیین گفت: خیرین کشور سال گذشته بیش از ۳ هزار میلیارد تومان در مدرسهسازی مشارکت داشتهاند و از طریق اجرای طرح آجر به آجر نیز بیش از یک میلیون نفر برای ساخت مدرسه مشارکت کردهاند که نشان از توسعه فرهنگ مشارکت در مدرسهسازی دارد و امیدواریم روز به روز مشارکت مردم در این زمینه افزایش یابد.
مهرالله رخشانیمهر افزود: دولت نیز با اعتبار ۲ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان از محل منابع دولتی برای تکمیل پروژههای نیمهتمام خیرساز هزینه کرده است و حضور خیرین در مجموعه آموزش و پرورش و نوسازی مدارس حضور پرخیر و برکتی است که جای تقدیر و تشکر دارد.
وی با بیان اینکه به دنبال ساخت مدارس براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هستیم گفت: باید مدارسی ساخته شود که آیندگان معماری فاخر این دوره را به رخ بکشند.
معاون وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه پس از شهادت سردار شهید سلیمانی تا دهه فجر سال ۹۹ بیش از ۱۰۰ مجتمع به نام شهید سلیمانی نامگذاری شده است گفت: اگر گوشه به گوشه مدرسه نقش تربیتی دارد سر در مدارس هم باید نقش تربیتی داشته باشند و نام سردارانی مانند شهید سلیمانی و شهید فخریزاده باید در تمام مدارس کشور بدرخشد.
وی افزود: دانشآموزان ما هم باید یاد بگیرند که چه کسانی باعث اقتدار و ماندگاری کشور شده و در این راه جان دادهاند.
استاندار خراسان جنوبی هم گفت: مسیر توسعه و پیشرفت کشور و مسیر سعادت بشر از مسیر علمآموزی و علماندوزی میگذرد و هیچ جامعهای به تعالی نمیرسد مگر اینکه فضای تحصیل و تعلیم و تربیت مناسبی به لحاظ سختافزاری و نرمافزاری داشته باشد.
حمید ملانوری افزود: معلمی شغل انبیا است و معلمان هم وظیفه دارند بهترین رفتارها و اندیشهها و آسانترین راههای رسیدن به کمال را به جامعه ارائه کنند.
وی اظهار داشت: ما دانشآموخته اساتید و معلمانی هستیم که به ما درس آموختند و ما را به سلاح علم و دانش مسلح کردند، هر یک از ما با اندوخته دانشی که فراگرفتیم، بخشهایی از مدیریت اجرایی کشور را عهدهدار شدیم تا به پیشرفت کشور کمک کنیم.
استاندار خراسان جنوبی گفت: امروز معلمان و مربیان آموزش و پرورش، دانشگاهها، مراکز علمی و تحقیقاتی، حوزههای علمیه و نهادهای مدنی و عمومی تکلیف دارند انسانهایی تربیت کنند که یاد بگیرند چطور زندگی مفیدی داشته و در آینده نقشآفرین باشند.
وی به مناسبتهای چند روز اخیر اشاره کرد و گفت: روز معلم، بهانه و فرصتی برای یادآوری تلاشهای خانواده بزرگ آموزش و پرورش به ویژه در دوران شیوع کرونا است.
ملانوری با گرامیداشت روز قدس افزود: در آستانه روز باشکوه قدس هستیم که به ابتکار معمار کبیر انقلاب اسلامی نامگذاری شد.
وی گفت: روز قدس، یوم الله است که بتوانیم با اعلام انزجار از همه دولتهای فاسد و آدمکش، از ملتهای مظلوم و ستمدیده دنیا به ویژه مردم فلسطین حمایت کنیم.
وی تصریح کرد: امسال که به دلیل شیوع کرونا امکان برگزاری راهپیمایی نیست، باید با استفاده از ظرفیت بستر فضای مجازی، انزجار خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی هم گفت: این مجتمع با ۱۲ کلاس در زمینی به مساحت ۱۴ هزار متر مربع و زیربنای ۵ هزار و ۹۵۰ متر احداث شد و برای احداث آن بیش از ۱۶ میلیارد تومان هزینه شده است.
محمدعلی واقعی افزود: مجتمع آموزشی دانشمند شهید فخریزاده دارای ۲ هزار و ۸۰۶ متر مربع بنای آموزشی، ۱۰ هزار متر مربع محوطهسازی، ۷۰۰ متر دیوارکشی، نمازخانه به وسعه ۱۴۴ متر مربع و یک زمین ورزشی به مساحت ۳ هزار متر مربع است.
وی بیان کرد: با افتتاح این مجتمع آموزشی ۳۵۰ دانشآموز شهرستان قاینات از مزایای آن برخوردار شدند.
استان خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان دارد و شهر قاین مرکز شهرستان قاینات در ۱۱۰ کیلومتری بیرجند است.
نظر شما