حماسه خودجوش بانوان پایتخت در روز جهانی قدس

تهران- ایرنا- مراسم روز جهانی قدس امسال با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت خودجوش در میادین مختلف کلانشهر تهران از جمله فلسطین، آزادی و انقلاب برگزار شد، که در این میان حضور زنان جلوه‌ای خاص به این حرکت‌ها داد و بار دیگر حماسه بانوان پایتخت را در نفی رژیم غاصب صهیونیستی رقم زد.

به گزارش ایرنا، مردم شهید پرور و ولایتمدار تهران که در تمامی عرصه ها و صحنه ها حضور فعالی دارند، در روز جهانی قدس به صورت خود جوش در میادین پایتخت جمع شدند و با آتش زدن پرچم اسرائیل غاصب و دولت آمریکا، حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کردند.

این تجمع های خودجوش در تعدادی از نقاط شهر تهران از جمله میدان آزادی، میدان انقلاب و میدان فلسطین با حضور صدها نفر از مردان و زنان روزه دار برای آتش زدن پرچم برگزار شد.

زهرا مولایی یکی از بانوان حاضر در میدان انقلاب در حالی که دست دختر کوچکش را گرفته است و مردانی را که وسط میدان در حال مهیا کردن بساط آتش زدن پرچم رژیم غاصب صهیونیستی هستند تماشا می کند، می گوید: یکی از آرمان های بزرگ انقلاب اسلامی، دفاع از مظلومان و مقابله با ظالمانی مانند اسرائیل غاصب است، رژیمی که ۱۰ ها سال حق مسلم برخورداری از سرزمین مستقل و آباد را از فلسطینیان سلب کرده است.

مولایی معتقد است، حمایت هر کدام از مردم و ملت ها حتی در این شرایط کرونایی، مانند سنگی بر پیکر نیمه جان رژیمی است که از خون ملت ها برای زنده ماندن تغذیه می کند و باید زمینه نابودی چنین غده سرطانی را فراهم کرد.

تهمینه اشرفی بانوی دیگری که کمی آنسوتر ایستاده است و کاغذ نوشته ای با محتوای مرگ بر اسرائیل در دست دارد، به خبرنگار ایرنا اعلام می کند: بخشی از وظیفه مسلمانی ما، دفاع از حقوق مظلومان در هر نقطه از جهان است و این روزها چه کسی مظلوم تر از مردم فلسطین.

اشرفی سخن خود را اینگونه ادامه می دهد که امسال راهپیمایی روز قدس به خاطر شرایط کرونایی برگزار نشد اما اینکه ما با رعایت پروتکل های بهداشتی، در صحنه حاضر باشیم و به نحوی خشم خود را از رفتار رژیم صهیونیستی نشان دهیم، بخشی از وظیفه ماست و برای اجرای آن هم نیازی به اعلام عمومی و حضور و هماهنگی مسئولان نداریم.

وی تاکید کرد: تاریخ ثابت کرده است که در هر زمان مردم به صورت خود جوش علیه ظلمی به پا خواسته اند و پای آرمان و هدف خود بوده اند، بساط ظلم برچیده شده است و این موضوع در مورد حمایت از مردم فلسطین و مخالفت با اسرائیل غاصب نیز صدق می کند.

در میان خیابان می توان مردانی را دید که عده ای چند پرچم اسرائیل و آمریکا را به دست گرفته اند و عده ای ظرف بنزین به دست به سمت آنان می روند و باقی افراد نیز به تماشای این پرچم سوزی ایستاده اند.

مردی روی یکی از پرچم هایی که تا چند دقیقه پیش زیر پای روزه داران خاک می خورد، بنزین می ریزد و دیگری کبریت روشنی به روی آن می اندازد و آتشی به پا می شود و شعار مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا و مرگ بر آل سعود آسمان میدان انقلاب را تغییر می دهد.

در این مراسم، پرچم فلسطین به اهتزاز درآمد و پرچم رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا به آتش کشیده شد و روز شمار نابودی اسرائیل به نمایش گذاشته شد که ۷ هزار و ۲ روز تا نابودی اسرائیل باقی مانده است.

همچنین در مراسم خودجوش روز جهانی قدس در میدان فلسطین، سرودهایی در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها پخش و گروه سرود «حرا» قطعاتی را اجرا کردند. 

این بساط را می توان در میدان آزادی و میدان فلسطین دید، در آنجا نیز بانوانی از هر قشر و با هر پوششی ایستاده اند، مریم صدیقی که کنار همسر خود ایستاده و بساط پرچم سوزی میدان آزادی را تماشا می کند، همزمان با بالا رفتن صدای شعار دادن جمعیت، مشتش را گره می کند و فریاد می زند: مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل.

صدیقی معتقد است در هر جا که باشد، وظیفه مسلمان بودن او را مکلف به مخالفت و دشمنی با ظالمان و حمایت از مظلومان می کند.

وی می گوید: مرگ بر اسرائیل، یک نماد است از ظلم ستیزی ما، مرگ بر آمریکا یک شعار است از انزجار ما از ابرقدرتانی که برای رسیدن به منافع خود، حق ملت ها را زیر پا له می کنند و فلسطینیان از همین قربانیان سیاست کثیف استثمار و استکبار هستند.

کبری دشتی نیز در همین میدان آزادی زیر سایه بانی ایستاده که گرمای ظهر تهران تشنه اش نکند، پرچم حزب الله لبنان را به دست دارد و سر بند یا زهرایی نیز بر سر بسته است.

دشتی معتقد است، مسلمانان یک امت واحده هستند، مانند یک پیکر، چگونه بخشی از این امت می تواند زیر سایه ظلم و استکبار زندگی کند و دیگر مسلمانان سکوت کنند و دم نزنند؟

دشتی تاکید می کند: مسلمانان هیچ خصومتی با هیچ کدام از ادیان الهی ندارند، اما اینکه گروهی به نام دین، حق انسانی ملتی را تضعیف و پایمال می کنند قابل تحمل نیست و نباید در برابر آن سکوت کرد و به تماشا نشست.

این بانوی روزه دار ادامه می دهد: اینکه امروز با وجود کرونا به خیابان آمده ایم، فقط با این هدف است که بگوییم حتی چنین شرایطی ما را از مخالفت با ظلم رژیم غاصب صهیونیستی منحرف نمی کند، این کار بخشی از آرمان انقلاب اسلامی ماست.

امسال به دلیل شرایط شیوع کرونا و اعمال محدودیت‌های اجتماعی، راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران برگزار نمی‌شود اما تجمع‌هایی نمادین و خودجوش در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در تعدادی از میدان‌های تهران از جمله فلسطین، انقلاب، فردوسی،  آزادی،  امام حسین(ع) و هفت تیر با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شد و شرکت‌کنندگان در این مراسم ضمن در دست داشتن پرچم‌های فلسطین و حزب‌الله لبنان، شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سردادند و در برخی از این میدان‌ها پرچم‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا به آتش کشیده شد.

همچنین راهپیمایی موتورسیکلتی و خودرویی در میدان فردوسی، از میدان انقلاب تا آزادی و تعدادی از مسیرهای اصلی و خیابان‌های تهران برگزار شد.  

روز جهانی قدس آخرین جمعه ماه رمضان است که امام خمینی(ره) در سال ۱۳۵۸شمسی (رمضان ۱۳۹۹قمری) آن را روزی رسمی برای حمایت از مردم فلسطین دانست و از مسلمانان جهان خواست که برای کوتاه کردن دست رژیم صهیونیستی و پشتیبانان آن به هم بپیوندند.

نامگذاری این روز، با حمایت بسیاری از روشنفکران و هنرمندان مواجه شد و امروزه علاوه بر ایران، در کشورهای مختلفی از جهان، راهپیمایی و مراسم روز قدس برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha