۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۰۳
کد خبرنگار: 2107
کد خبر: 84324474
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

شعبه حل اختلاف ویژه فرهنگ، هنر و رسانه سنندج راه‌اندازی شد

سنندج - ایرنا - شعبه شورای حل اختلاف ویژه فرهنگ، هنر و رسانه سنندج با حضور مسئولان و جمعی از خبرنگاران در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان افتتاح شد.

به گزارش ایرنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان روز دوشنبه در آیین افتتاح شعبه شورای حل اختلاف ویژه فرهنگ، هنر و رسانه سنندج اظهار داشت: یکی از کارکردهای اصلی شورای حل اختلاف ویژه اصحاب فرهنگ و هنر، تکریم شان هنرمندان و خبرنگاران و کاهش ارجاع پرونده‌های این حوزه به دستگاه قضایی است.

عبید رستمی با بیان اینکه ایجاد این شعبه یک اقدام زیربنایی مهم در افزایش صلح و سازش است، افزود: این شورا می‌تواند به کاهش آسیب‌های این حوزه بسیار کمک کند و الگویی برای ایجاد شورای حل اختلاف برای مابقی صنوف نیز باشد.

وی اضافه کرد: پرونده‌های حوزه فرهنگ و هنر و رسانه قبل از ارجاع به دستگاه قضایی در این شعبه رسیدگی می‌شود که امیدواریم قبل از ارجاع به صلح و سازش ختم شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به اینکه فرهنگ صلح و سازش از گذشته در فرهنگ ما وجود داشته است، گفت: از همه نهادها و اشخاصی که به هر نحوی می‌توانند در این حوزه تاثیرگذار باشند درخواست داریم که به فرهنگ سازی مقوله صلح و سازش نگاه ویژه‌تری داشته باشند و ما را در این راه یاری کنند.

سازش ۲۶ درصدی پرونده‌ها در شوراهای حل اختلاف کردستان

معاون قضایی رییس کل دادگستری کردستان در امور شوراهای حل اختلاف نیز با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۶ درصد پرونده‌ها در شوراهای حل اختلاف استان به سازش ختم شدند، افزود: در این حوزه میانگین کشوری ۳۲ درصد است که با توجه به اینکه کردستان یک استان فرهنگی است انتظار داریم تعداد بیشتری از پرونده‌ها در این شورا به صلح و سازش ختم شود.

بهادر اسدی به راه اندازی شعب ویژه اصناف و بازاریان و قتل در شورای حل اختلاف در سال گذشته اشاره و عنوان کرد: با تلاش شوراهای حل اختلاف سال گذشته ۱۳ فقره پرونده قتل در استان منجر به سازش و مختومه شد.

وی ادامه داد: سال گذشته در شوراهای حل اختلاف استان ۷۸ هزار و ۵۰۰ پرونده ارجاع و با توجه به پرونده‌های باقی مانده از سال‌های گذشته در مجموع ۷۹ هزار و ۸۰۰ پرونده مختومه شد.

معاون قضایی رییس کل دادگستری کردستان در امور شوراهای حل اختلاف با تاکید بر اینکه راه اندازی شعبه ویژه فرهنگ و رسانه در ارتقای صلح و سازش، حفظ شان و جایگاه هنرمندان و خبرنگاران و کاهش تنش در این بخش تاثیر بسیار زیادی دارد، یادآور شد: ترویج فرهنگ صلح و سازش از اولویت‌های اصلی دستگاه قضایی بوده و به مرکز توسعه حل اختلاف استان‌ها واگذار شده است.

وی افزود: سال ۱۴۰۰ سال تحول در جایگزین‌های دستگاه قضایی است که سه حوزه «شورای حل اختلاف»، «میانجیگری» و «داوری» را شامل می‌شود و در این راستا قوانین خوبی در حال پیگیری و تصویب است.

در حال حاضر براساس آمار منتشر شده در سامانه جامع رسانه‌ها، ۱۰۹ نشریه در استان کردستان مجوز انتشار دارند که از این تعداد یک روزنامه، ۶۶ نشریه شامل ۱۲ هفته‌نامه، ۶ دوهفته‌نامه، ۱۰ ماهنامه، یک دوماهنامه، ۲۶ فصلنامه و ۱۲ دو فصلنامه است و مابقی را هم رسانه‌های الکترونیک برخط تشکیل می‌دهد. بیش از ۱۵۰ خبرنگار عضو خانه مطبوعات کردستان هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha