سید«علی آقازاده» روز شنبه در نشست ستاد مدیریت کرونا استان مرکزی، افزود: این طرح با هدف تسریع در روند تزریق واکسن کرونا و افزایش ظرفیت خدمات واکسیناسیون به طیفهای مختلف جمعیتی است و ظرف مدت ۲ تا سه هفته آینده واکسیناسیون خودرویی برای شهرستانها با همکاری فرمانداران آغاز میشود.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش حجم ورودی واکسن کرونا به استان مرکزی نیاز است نظم و سرعت تزریق واکسن برای طیفهای جمعیتی ایجاد شود که این مهم مستلزم افزایش ظرفیت خدمات دهی گروههای واکسیناسیون در استان است.
استاندار مرکزی یادآورشد: آمار بستری بیماران کووید ۱۹ در این استان بهدلیل رعایت پروتکلها ی بهداشتی از سوی مردم در هفته سوم اردیبهشت نسبت به هفته دوم این ماه ۱۸ درصد کمتر شده و آمار فوتیهای کرونایی نیز ۲۰ درصد کاهش دارد.
آقازاده افزود: میطلبد که برای جلوگیری از شعلهور شدن مجدد ویروس کرونا و افزایش آمار مبتلایان در شهرستانهای استان مرکزی جلوگیری از ترددهای استانی در دستور کار فرمانداران شهرستانهای استان قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت: برنامه واکسیناسیون خودرویی طبق راهبردهای پیشبینی شده از روز دوشنبه در دانشگاه امیرکبیر این شهرستان آغاز میشود.
سید«محمد جمالیان» افزود: نبود زیرساخت لازم از جمله مشکلات اجرای این طرح بود و نیاز است با همکاری دستگاهها و نهادهای عمومی و دولتی زمینه هرچه بهتر اجرای طرح در شهرستان اراک فراهم شود.
وی با یادآوری مراجعه ۶۷ درصد افراد بالای ۸۰ سال استان مرکزی برای دریافت واکسن کرونا، گفت: ۲ هزار نفر از افراد بالای ۸۰ سال استان در ۴۸ ساعت پایانی مراجعه کرده و علیه بیماری کووید ۱۹ واکسینه شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: واکسیناسیون افراد بالای ۷۵ سال در استان مرکزی از هفته گذشته آغاز شد و جاماندگان از واکسن در گروه سنی بالای ۸۰ سال نیز میتوانند همچنان برای دریافت واکسن به مراکز پیشبینی شده مراجعه کنند.
دکتر جمالیان افزود: شمار زیادی از سالمندان استان مرکزی در ساعات اولیه روز برای واکسیناسیون به مراکز مراجعه می کنند که نیاز است برای جلوگیری از ازدحام جمعیت تمرکز مراجعات از ساعات اولیه خدمات دهی برداشته شود.
وی با یادآوری افزایش میزان بستریهای بیماران کووید ۱۹ در استان مرکزی نسبت به میانگین کشوری، گفت: مسافرتهای نوروزی و تردد مسافران از سایر استانها به این استان از جمله مهمترین عوامل افزایش آمار بستری استان در موج چهارم کووید ۱۹ است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: ۶۵ هزار جمعیت سیار در استان مرکزی وجود دارد که صبح برای حضور در محل کار به مناطق مختلف این خطه مراجعه دارندو شبها خارج میشوند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت: سه هزار و ۱۲۱ بیمار مثبت کووید ۱۹ هفته سوم اردیبهشت ماه در این استان مشاهده شد درحالیکه شمارمبتلایان به ویروس کرونا در هفته دوم اردیبهشت ماه سه هزار و ۲۳۶ نفر بود.
دکتر «علی علیمحمدی» تعداد بیماران بستری در هفته دوم اردیبهشت ماه امسال را ۴۱۳ نفر عنوان کرد و افزود: تعداد این بیماران در هفته سوم اردیبهشت به ۴۱۳ نفر کاهش یافته است.
وی ادامه داد: ۲ هزار و ۸۲۳ بیمار کووید ۱۹ در هفته دوم اردیبهشت ماه به مراکز درمانی استان مرکزی مراجعه داشتند که در هفته سوم این ماه شمار بیماران به ۲ هزار و ۷۸۴ نفر کاهش یافت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک تعداد فوتیهای هفته سوم اردیبهشت ماه استان مرکزی را بر اثر ابتلا به ویروس کرونا ۹۸ نفر عنوان کرد و گفت: جان باختگان کرونا در هفته سوم اردیبهشت ماه امسال به ۷۴ نفر کاهش یافته است.
دکتر علیمحمدی افزود: ۱۰۳ هزار و ۲۷۷ تست سریع کرونا در هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری در استان مرکزی انجام شد که شمار این تستها در هفته سوم اردیبهشت ماه به ۱۰۵ هزار و ۴۴۹ مورد رسیده است.
شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استانهایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.
نظر شما