به گزارش ایرنا، سید یاسر حسن پور روز یکشنبه با اشاره به راه اندازی اولین سایت استان سمنان از پروژه مشترک ایرانسل و هایوب، افزود: سایت جدید در روستای باغستان از دهستان خارتوران واقع در بیارجمند شاهرود، احداث شد و روستاهای برم، زمان آباد، کاریز، صالح آباد و عشقوان نیز به عنوان روستاهای اقماری آن تحت پوشش این سایت قرار گرفتند.
حسن پور گفت: با تاسیس و راه اندازی این سایت، روستائیان این منطقه که دارای سیمکارت ایرانسل یا هایوب هستند می توانند با اتصال به این شبکه از امکانات ارتباطی شامل تماس صوتی، ارسال و دریافت پیامک و اینترنت پرسرعت ۴G بهرهمند شوند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان افزود: گسترش و تقویت زیرساختهای ارتباطی شامل پوشش اینترنت و تلفن همراه در مناطق روستایی از اولویت های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که تلاشهای این اداره کل برای توسعه زیرساختهای ارتباطی در نقاط مختلف استان نیز در همین زمینه است.
وی با اشاره به ضرورت حمایت از کسب و کارها و اقشار آسیب پذیر، به ویژه بخش روستایی در دوران شیوع ویروس کرونا خاطرنشان کرد: مجموعه پست بانک استان سمنان در سال ۱۳۹۹، بیش از ۲ هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال تسهیلات به اقشار مختلف مردم این استان پرداخت کرد که بیش از ۷۰ درصد این تسهیلات در بخش روستایی بود.
وی گفت: آمار تسهیلات پرداخت شده مجموعه پست بانک در سال ۹۸ حدود ۶۰۰ میلیارد ریال در استان بود که در سال ۹۹ چهار برابر شد.
حسن پور گفت:عمده این تسهیلات از منبع صندوق توسعه ملی بود و بر اساس آخرین گزارش ها، مجموعه پست بانک استان سمنان به عنوان بانک برتر در پرداخت تسهیلات صندوق توسعه ملی در راستای کمک به رونق تولید واشتغال شرکتهای تولیدی وصنعتی در استان سمنان انتخاب شد.
وی با اشاره به اینکه ۵ شعبه شهری و ۶۵ باجه فعال روستایی پست بانک در استان سمنان وجود دارد گفت: افزایش تعداد باجه های روستایی پست بانک در مناطق مستعد و نیازمند در دستور کار است و تعداد ۵ باجه دیگر نیز در بخش روستایی در حال راه اندازی است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با تاکید بر اینکه ایجاد باجه های روستایی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و با هدف افزایش رفاه و آسایش و تسهیل دسترسی به انواع خدمات بانکی و کاهش هزینههای ناشی از ترددهای غیرضروری روستاییان انجام شد، گفت: توسعه و تقویت باجه های بانکی روستایی در جذب منابع و ارائه تسهیلات متنوع و همچنین بهرهمندی روستاییان از دستگاه های خودپرداز روستایی، تحولی چشم گیر در توسعه خدمات بانکی و تقویت اشتغال در روستاها به همراه دارد.
نظر شما