حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم بهجت پور، روز دوشنبه در آئین اختتامیه جشنواره سراسری علامه حلی، به صورت وبینار، ادامه داد: کشف این تعداد استعداد برتر پژوهشی مسئولیت برای حمایت از انها و غنا بخشیدن به این جشنواره را بیشتر می کند و بر همین اساس در تلاش هستیم تا با حمایت از آنها این مجموعه عظیم را تا مرز نخبگی یاری کنیم.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور،گفت: تلاش این مجموعه این است که با حمایت از این نخبه ها و استعدادهای ممتاز حوزوی، زمینه برای تاثیرات ماندگار بر حوزه های علمیه فراهم شود.
رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره علامه حلی(ره) نیز در این آئین گفت: کشف استعدادها و ارتقای سطح پژوهشی نوقلمان و طلاب جوان از جمله هدف گذاری مهم این جشنواره است تا پژوهشگران جوان با اصول پژوهش آشنا شوند.
حجت الاسلام ابوالقاسم مقیمی حاجی با بیان یانکه دبیرخانه این جشنواره پژوهشی از سال ۸۷ آغاز به کار کرده است، گفت: این جشنواره چند سال است که با همکاری مدیریت حوزههای علمیه خواهران و جامعة الزهرا(س) برگزار میگردد.
وی با اشاره به ضرورت ارتقای علمی این جشنواره در دوره های آینده ادامه داد: در اولویت بدی، در زمینه ساری و آشنایی طلاب با موضوعات این جشنواره باید کار بیشتری شود تا به صورت برنامه ریزی شده پژوهش ها به سمت الگوهای مطلوب حرکت کند.
مقیمی حاجی گفت: برنامه ریزی برای بررسی، ارزیابی و تحلیل وضعیت برگزاری این جشنواره در پنج سال گذشته در دستور کار است که با این کار، چشم اندازی برای بهبود این جشنواره در دوره های آینده فراهم می شود.
وی ادامه داد: سوق دادن کارهای پژوهشی به سمت نیازهای جامعه و همچنین تعمیق بخشیدن به دانش طلاب در زمینههای علمی- تحصیلی از دیگر اهداف این جشنواره است.
با اتمام ارزیابیها در دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره)، در مجموع تعداد ۵۳ اثر از طلاب خواهر و برادر به عنوان برگزیده مرحله کشوری این دوره از جشنواره معرفی شدند و در این آئین از آنان تقدیر به عمل آمد.
نظر شما