افشین خوشگوار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس دستورالعمل وزارتی امتحانات نهایی پایههای نهم و دوازدهم بصورت حضوری برگزار میشود، لذا در راستای تامین سلامت دانشآموزان و کاهش نگرانی خانوادهها، مراقبین سلامت در حوزههای امتحانی حضور یافته و بر رعایت پروتکلهای بهداشتی نظارت میکنند.
وی با اشاره به انجام هماهنگیهای لازم با دانشگاه علومپزشکی و واحدهای تابعه آن در شهرستانها و مناطق، از تشکیل کارگروه ویژه نظارت و بازدید از حوزههای امتحانی خبر داد و گفت: این کارگروه متشکل از کارشناسان و مراقبین سلامت آموزش و پرورش و کارشناسان بهداشت محیط مراکز بهداشتی به صورت روزانه و میدانی از حوزه ها بازدید خواهند کرد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان نظافت و ضدعفونی مدارس در قبل و بعد از برگزاری امتحانات، رعایت فاصله اجتماعی حداقلی ۱.۸ تا ۲ متر در چینش صندلیها و استقرار دانش آموزان، شارژ منابع صابون مایع و مایع ضدعفونی و الزام دانشآموزان به استفاده از ماسک از جمله اقدامات انجام شده اعلام کرد.
وی اظهار داشت: همچنین فراهم کردن تهویه مناسب و شرایط گردش هوا با باز گذاشتن دربها و پنجرهها، تامین مواد ضدعفونی و سایر ملزومات بهداشتی نظیر ماسک، دستمال کاغذی و مایع ضدعفونی از محل اعتبارات سرانه تخصیصی به مدارس توسط مدیران مدارس، ثبت وضعیت سلامت دانش آموزان و معلمان و کارکنان از طریق سامانه www.salamat.gov.ir از دیگر اقدامات و تدابیر اندیشیده شده در راستای سلامت دانش آموزان در جریان برگزاری امتحانات نهایی است.
خوشگوار اضافه کرد: در راستای رعایت این موارد و نیز نظارت بر اجرای مناسب آن در هر حوزه امتحانی یک مراقبت سلامت به عنوان ناظر بهداشتی در کنار سایر عوامل برگزاری امتحانات حوزهها حضور خواهد داشت.
۱۰ هزار و ۴۸۸ دانش آموز پایه دوازدهم در نوبت خرداد ماه در امتحانات حضوری شرکت خواهند کرد که ۱۲۰ حوزه آزمونی برای برگزاری امتحانات آنها پیش بینی و تجهیز شده است و در پایه نهم نیز تعداد ۲۲ هزار و ۱۳۸ دانشآموزان در محل تحصیل خود و به تعداد مدارس دوره اول متوسطه استان، حوزه به عنوان محل برگزاری آزمونی تعیین شده است.
نظر شما