۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۹
کد خبرنگار: 2108
کد خبر: 84332949
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بانک اطلاعاتی بانوان کار آفرین کردستان جمع آوری می شود

سنندج- ایرنا- مدیر کل امور بانوان استانداری کردستان گفت: بانک اطلاعاتی بانوان کارآفرین استان جمع آوری می شود و شناسنامه این بانوان تدوین می شود.

به گزارش ایرنا لیلا آژیر روز سه‌شنبه در نشست با بانوان کارآفرین شهرستان بانه با اشاره به توانمندی بانوان شهرستان بانه در زمینه تولید و اشتغال اظهار داشت: بحث کارآفرینی بانوان در دولت نخست تدبیر و امید آغاز شد و در دولت دوازدهم سیاست های دولت به سمت توانمند سازی اقتصادی بانوان سوق داده شد.

وی ادامه داد: مشکلات و مسائل بانوان کارآفرین آسیب شناسی شده و مهمترین مشکلات بانوان بحث مجوز فعالیت، بازار فروش، آموزش، تسهیلات و ضمانت های بانکی است.

آژیر با بیان اینکه قانون برای زنان و مردان در زمینه اشتغال برابر است گفت: بخشی از مشکلات بانوان کارآفرین در شهرستان حل می شود و بخشی از این مشکلات نیاز به مکاتبات و پیگیری های استانی و کشوری دارد.

وی اظهار داشت: تسهیلات چهار درصد سود در زمینه اشتغال فراگیر روستایی همچنان وجود دارد که یکی از مشکلات ما در زمینه اشتغال این است که زنان انتظار دارند که تسهیلات بدون بهره بانکی دریافت کنند که این موضوع اجرایی نمی شود.

مدیر کل امور بانوان استانداری کردستان گفت: یکی دیگر از مهمترین مشکلات بانوان تولید کننده شیوه فروش محصولات است که باید بازار را به سمت فروش مجازی و اینترنتی سوق دهیم و تهدیدهای این فضا را به فرصت برای بانوان تبدیل کنیم.

وی افزود: تسهیلگر کشوری برای تسهیلگری در زمینه فعالیت بانوان انتخاب شده و در مرکز استان و شهرستان ها نیز تسهیلگر انتخاب می شود که با کارآفرین ارتباط مستقیم دارند و در زمینه فروش اینترنتی و مجازی کارآفرینان و تولید کنندگان را آموزش می دهند.

آژیر اظهار داشت: زنان کارآفرین و تولید کننده کشور به شبکه تسهیلگری متصل می شوند و بدون هیچگونه چشمداشتی کالاهای تولیدی بانوان تولید کننده را در معرض فروش قرار می دهند که مشکل فروش و بازاریابی بانوان حل می شود.

وی گفت: بی انگیزگی و بی رمقی یکی دیگر از مشکلات بانوان کارآفرین است که این معضل باعث شده بسیاری از بانوان کارآفرین و فعال همچنان ناشناخته بمانند.

بانوان ۷۰ درصد نیروی کار شهرک صنعتی بانه را تشکیل می دهند

فرماندار شهرستان بانه نیز گفت: زنان کارآفرین و توانمند مهمترین ظرفیت برای کارهای تولیدی و خدماتی هستند از این ظرفیت ها در شهرستان بانه به خوبی بهره گیری شده به طوری که بیش از ۷۰ درصد نیروی کار شهرک صنعتی بانه را بانوان تشکیل می دهند.

اسماعیل رستم پور با اشاره به فعالیت بخش زیادی از بانوان در زمینه خیاطی افزود: بانوان باید در زمینه های دیگری نیز فعالیت کند و دربانه بسترهای لازم برای حضور و فعالیت زنان در همه بخش های تولیدی و خدماتی فراهم است.

وی رسمی شدن مرز سیرانبند بانه، منطقه ویژه اقتصادی بانه و منطقه آزاد بانه و مریوان را از ظرفیت های مهم برای حضور بانوان در عرصه های مختلف عنوان کرد و اظهار داشت: بانوان مهمترین نقش را در توسعه آینده شهرستان بانه دارند و این شهرستان کلید توسعه استان است.

رستم پور گفت: باید بانوان ایده ها و طرح های خود را با همکاران ما مطرح کنند و همکاران نیز اقدامات لازم را برای اجرای ایده و طرح ها انجام می دهند.

شهرستان مرزی بانه با ۱۵۸ هزار نفر در ۲۷۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha