به گزارش ایرنا، رحمت صادقی روز سهشنبه در جلسه ارتقای وضعیت آموزشی و امور فرهنگی دانشجویان نابینا اظهار داشت: برای رفاه حال دانشجویان معلول به ویژه نابینا، تمام توان خود را به کار میگیریم.
وی ضمن تاکید بر ضرورت تامین فضا و امکانات مناسب برای دانشجویان نابینا، اضافه کرد: با توجه به استعداد و تواناییهای دانشجویان معلول و بویژه نابینایان دانشگاه کردستان، تامین امکانات لازم برای هر نوع فعالیت آموزشی و فرهنگی برای این گروه ضروری است.
مسوول کتابخانه نابینایان دانشگاه کردستان هم با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۶ نفر دانشجوی نابینا در حال تحصیل هستند، گفت: کتابخانه نابینایان نیز در از سال ۱۳۸۹ کار خود را آغاز کرده و در ۲ زمینه بریل و گردآوری منابع صوتی فعالیت میکند.
عرفان سلیمی خواستار ایجاد مرکز مطالعاتی حمایتی شد و اظهار داشت: با توجه به رسالت دانشگاهها ایجاد چنین مرکزی همهجانبه برای نابینایان دانشگاه ضروری است.
علی اشرف یوسفی قیاسی رییس اداره امور شعب استان کردستان هم از نقش حساس بانک ملی در مسوولیت های اجتماعی به ویژه در بخش آموزشی از جمله احداث مدارس در مناطق محروم و نیز کمک به دانشجویان کم بضاعت اشاره کرده و همچنین بر اهمیت خاص به امور فرهنگی و آموزشی دانشجویان معلول از جمله نابینایان تاکید کرد.
در این جلسه بانک ملی ایران بر اساس تفاهم نامهای به منظور خرید و اهدای دستگاه نوت تیکر برای دانشجویان روشندل دانشگاه کردستان مبلغ یک میلیارد ریال بودجه بلاعوض از محل منابع قرض الحسنه پس انداز تخصیص داد.
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما