به گزارش ایرنا، علیرضا دبیرنیا روز سهشنبه در نشست تجلیل از مدرسان برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان اظهار داشت: در پنج سال اخیر دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور جایگاه بسیار متفاوتی در طول عمر ۲۰ ساله خود پیدا کرده است.
وی افزود: در فرآیند ثبت مراکزی که مدارک آن کامل است، جایگاه حقوقی بسیار خوبی برای مراکز دیده شده و رابطه منظم و دقیقی با آموزش عالی خواهند داشت .
مدیرکل حقوقی دانشگاه جامع علمی، کاربردی کشور اضافه کرد: به سختیهای آموزش برای مدرسان علمی، کاربردی که وضعیت استخدامی مناسبی هم ندارند، واقف هستیم و اگرچه شان و جایگاه آنها همچون اساتید رسمی دیگر دانشگاههاست ولی با عشق و ایثار با بیشترین خدمت، کمترین مطالبات را دارند.
دبیرنیا افزود: ۳۵ هزار مدرس گزینش شده در مراکز علمی، کاربردی کشور مشغول ارائه خدمت هستند که دقت در جذب آنها، باعث ارتقای جایگاه مدرسان و بهبود وضعیت آموزش شد.
وی گفت: دانشگاه علمی کاربردی در سالهای اخیر تحول مثبتی را شاهد بوده که مراکز کردستان هم حرکتی رو به توسعه را آغاز کردهاند.
بومیگزینی شکافی برای سرانه دانشجو
رییس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان هم در این نشست اظهار داشت: با شروع بومیگزینی کردستان به ردیفهای آخر سرانه دانشجویی در کشور سقوط کرد و شکاف این استان با دیگر استانهای کشور زیاد شد.
عادل سیوسهمرده افزود: در حال حاضر کردستان از نظر تعداد سرانه دانشجو در بین ۳۱ استان کشور در رتبه های آخر قرار دارد.
وی با اشاره به آغاز آموزش مجازی در کردستان از چهار سال قبل اضافه کرد: آموزش مجازی در واحدهای علمی کاربردی استان از سال گذشته و همزمان با شیوع کرونا آغاز شده است.
رییس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان با بیان اینکه در نیمسال دوم سال تحصیلی جاری، دانشجویان این مرکز در ۴۰ رشته کاردانی و ۵۱ رشته کارشناسی مشغول به تحصیل هستند گفت: مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر و جهاد دانشگاهی بیشترین تعداد دانشجویان را دارند.
سی و سه مرده با اشاره به تحصیل سه هزار و۴۱ دانشجو در مراکز علمی کاربردی کردستان گفت: ۵۳۳ مدرس فعال هم در این مراکز مشغول به تدریس هستند .
وی یادآور شد: این دانشگاه از دانشگاههای برتر استان در حوزه آموزش مجازی است که مدرسان حق التدریس آن با کمترین دریافتی خدمات مطلوبی را به جامعه دانشجویی ارائه می دهند.
رییس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان به شهریه کم دریافتی توسط مراکز علمی کاربردی هم اشاره کرد و افزود: در صورت اختصاص ۱۰ درصد از بودجه دانشگاه های دولتی به دانشگاه علمی کاربردی بسیاری از مشکلات این مراکز حل و فصل خواهد شد.
در این مراسم از پنج نفر از اساتید برگزیده دانشگاه های جامع علمی کاربردی استان قدردانی شد.
نظر شما