به گزارش ایرنا، سرهنگ حمیدرضا الله بداشتی روز پنجشنبه در جلسه هم اندیشی و بررسی مشکلات صندوق های قرض الحسنه سازمان بسیج سازندگی استان سمنان ابراز داشت: حل مشکل بازار فروش کارگاهها و شرکتهای تعاونی که به واسطه صندوقهای قرض الحسنه ایجاد شده در اولویت سازمان بسیج سازندگی است.
وی تصریح کرد: در آینده ای نزدیک نمایشگاهی برای ارتباط تولید کنندگان با خریداران محصولات مختلف در کشور با هدف پیوند و ارتباط بین تولیدکننده با خریدار و ایجاد بازار فروش مناسب ایجاد خواهد شد.
وی اظهار داشت: خدمت و تلاش برای رفع مشکلات دیگران توفیق الهی است و برای تحقق شعار سال مهمترین گام، رفع مسایلی چون اشتغال و اقتصاد است و گروه های جهادی باید با روحیه مطالبه گری، حمایت خیران و مشارکت مسئولان را برای حل مشکل مردم جلب کنند.
جانشین رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به درگیری جامعه با ویروس کرونا، معیشت و مسائل اقتصادی، خاطرنشان کرد: همراهی بسیج، جهادگران و خیران برای گذر از این پیچ تاریخی ضروری است و این سازمان با تمام ظرفیت برای خدمترسانی به اقشار آسیب دیده پای کار است.
سمنان استان برتر کشور در زمینه عملکرد صندوق قرضالحسنه بسیج
مدیر طرح صندوقهای قرض الحسنه روستایی سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: استان سمنان جزو سه استان برتر کشور در زمینه تشکیل صندوق های قرض الحسنه در کشور بوده و خدمات این استان الگویی برای سایر استان ها است.
احسان فرهی با بیان اینکه هدف از ایجاد صندوق های قرض الحسنه تشکیل شرکتهای تعاونی و به دنبال آن ایجاد کارگاههای مختلف تولیدی است، ابراز داشت: هدف از تشکیل این صندوق ها تنها عمل به اقتصاد مقاومتی و افزایش اشتغال در کشور است.
وی بیان کرد: همراهی و تعامل بیشتر بانک های عامل با صندوق های قرض الحسنه در راستای اشتغال و ارتقای سطح اقتصادی مردم ضروری است.
مدیر طرح صندوقهای قرض الحسنه روستایی سازمان بسیج سازندگی کشور تاکید کرد: حفظ ساختار گروهی صندوقهای قرض الحسنه و پرهیز از نگهداری منابع مالی در حساب های مرتبط با جدیت پیگیری شود.
اشتغالزایی برای ۴هزار و ۹۰۰ نفر با کمک صندوقهای قرضالحسنه بسیج سازندگی استان سمنان
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان نیز در این نشست گفت: قرارگاه جهاد سازندگی استان در قالب ۴۳۳ صندوق قرضالحسنه با ۲۶ هزار و ۷۰۷ عضو در سال گذشته به ۲ هزار و ۲۴۱ نفر وام ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون ریالی پرداخت کرد که که در حدود۴هزار و ۹۰۰ شغل از خدمات این صندوق ایجاد شد.
مهدی کاشفی ابراز داشت: یکهزار و ۵۷۳ شغل با کمک خیران و اقشار بسیج در استان تثبیت و ۶۲۶ اشتغال خانگی ایجاد شد.
وی یادآور شد: قرارگاه جهادسازندگی و محرومیت زدایی استان سمنان در پنج عرصه اصلی شامل اشتغال، صندوق قرضالحسنه، گروههای جهادی، عمرانی و کمک مومنانه به دنبال محرومیت زدایی و کمک به نیازمندان است.
وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال از طریق راهاندازی کارگاههای کوچک و صنایع تبدیلی و تثبیت اشتغال و مانعزدایی از تولید با هدف تحقق شعار امسال در دستور کار قرار دارد.
جانشین قرارگاه جهادسازندگی و محرومیت زدایی استان سمنان بیان کرد: تثبیت اشتغال از طریق فروش مجازی محصولات روستایی، ایجاد بازارچه فروش با کمک دستگاههای اجرایی مرتبط دنبال میشود.
نظر شما