استاندار چهارمحال و بختیاری روز پنجشنبه در کارگروه امور زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیطزیست این استان بر لزوم حمایت از طرحهای سرمایهگذاری بخش خصوصی تأکید کرد.
اقبال عباسی با بیان اینکه روند پاسخ به استعلامهای سرمایهگذاری نباید در دستگاههای اجرایی طولانی شود، گفت: دستگاههای اجرایی مشخصشده در قانون، برای استعلام در روند سرمایهگذاری باید در مهلت قانونی پاسخ مثبت یا منفی استعلامها را ارائه دهند.
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به اینکه ۱۰ طرح از مجموع ۱۳ ارائه شده در کارگروه مربوط به درخواست مدیریت امور اراضی استان برای اجرای گاوداری شیری، پرواربندی بره، پرورش بز و گوسفند داشتی و یک مجتمع گردشگری است، گفت: طرح تفکیکی آرامستان شهر لردگان به مساحت بیش از هفت هکتار نیز در کارگروه ارائه و به تصویب رسید.
حسینعلی مقصودی تعداد طرحهای پرواربندی بره در شهرستان بروجن را چهار مورد اعلام کرد و افزود: پرواربندی بره در بخش مرکزی شهرستان کوهرنگ و اراضی شهرستان خانمیرزا هر کدام به مساحت یک هزار و ۳۰۰ مترمربع نیز با نظر موافق اعضای کارگروه تایید شد.
وی طرح گاوداری شیری در مستثنیات بخش مرکزی شهرکرد را یکی از مهمترین طرحهای ارائه شده در کارگروه دانست و تصریح کرد: این گاوداری با ۶ هزار راس دام در زمینی به مساحت بیش از ۳۸۷ هزار مترمربع احداث خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری همچنین به تصویب طرحهای پرورش بز داشتی در یانچشمه شهرستان بن و گوسفند داشتی در شهرستان خانمیرزا اشاره کرد و یادآور شد: اجرای باشگاه سوارکاری در حریم شهر شهرکرد نیز با رفع مشکل تامین آب مورد تایید اعضای کارگروه قرار گرفت.
مقصودی اضافه کرد: بنا به نظر اعضا کارگروه مقرر شد پس از تصویب کلیات ۲ طرح گردشگری شامل مجتمعهای گردشگری در شهرستان بروجن و چم چنگ شهرستان سامان، چگونگی ایجاد جاده دسترسی به این مجتمعها در اداره راهداری و حملونقل جادهای بازنگری شود.
وی افزود: پرونده ۱۳ طرح تأیید شده کارگروه امور زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیطزیست به زودی برای تصویب نهایی در نشست شورای برنامهریزی و مدیریت چهارمحال و بختیاری مطرح خواهد شد.
به گزارش ایرنا، بررسی و ارائه پیشنهاد در خصوص برنامههای توسعه استان در حوزههای زیربنایی، اتخاذ سازوکارهای لازم برای انجام وظایف مرتبط با اجرای آییننامه استفاده از اراضی، احداث بنا و تأسیسات در خارج از حریم شهرها و محدوده روستاها و بررسی راهکارهای افزایش مشارکتهای مردم و سازمانهای مردمنهاد در راستای توسعه زیرساختی شهرها، روستاها و مناطق عشایری از جمله وظایف کارگروه امور زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیطزیست در استانها به شمار میرود.
با تصویب و اجرای طرحهای ارائه شده در این کارگروه زمینه افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی در استان فراهم میشود.
نظر شما