به گزارش ایرنا،«ظاهر پورمجاهد» روز سهشنبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت: تلاش میکنیم دستکم ۵۰ درصد از این طرحها در سال جاری به نتیجه برسد.
وی تاکید کرد: بیتردید با اضافه شدن این واحدها به مجموعه صنعتی استان شاهد تحول در زمینه اشتغال و اقتصاد در این منطقه خواهیم بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان همچنین به شناسایی ۱۰۰ پروژه اثرگذار و مهم در شهرستانها اشاره کرد و افزود: وضعیت این پروژه ها به صورت مرتب و طبق برنامه خاص در فرمانداری ها رصد و بررسی میشود تا این واحدها به ظرفیت حداکثری تولید برسند.
وی همکاری و تعامل بیشتر بانکهای استان و دستگاه های اجرایی را در این راستا ضروری دانست و گفت: حمایت و پشتیبانی از صنایع جدید مسیر فعالیت را برای آنها هموار میکند.
پورمجاهد خاطرنشان کرد: تیم اقتصادی استان با محوریت استاندار حامی تولیدکنندگان است و به صورت مستمر و منظم در جلسات ستاد تسهیل و شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات این قشر رسیدگی میشود.
به گفته او واحدهای تولیدی در مرحله نخست باید در سامانه ستاد تسهیل به نشانی tashil.stsm.ir تقاضای خود را ثبت کنند و سپس درخواست آنها در اختیار دستگاه مربوطه قرار میگیرد چنانچه مشکل در این مرحله حل نشد در جلسات ستاد تسهیل تصمیم گیری و گره گشایی میشود.
وی یادآوری کرد: علاوه بر این، مرکز شبانه روزی رسیدگی به مشکلات تولیدکنندگان و سرمایه گذاران در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان از ماه ها پیش راه اندازی شده و در حال پاسخگویی به متقاضیان است.
استان همدان دارای یک هزار و ۶۶ واحد صنعتی دارای مجوز است که بخش زیادی از آنها در شهرک ها و نواحی صنعتی مستقر و مشغول فعالیت هستند.
نظر شما