انتخابات، اهل سنت فارس و صحنه‌ای دیگر از عزت ایران
عکس‌ها از آرشیو/ همایش ائمه جمعه اهل سنت جنوب استان فارس در سال ۱۳۹۸

لارستان- ایرنا- انتخابات و حضور در پای صندوق رای حجت شرعی است، امر به معروف است؛ دشمن هراس و امیدآفرین، مظهر و نماد اقتدارسیاسی، تامین کننده امنیت و تضمین انقلاب، تجلی مقبولیت و اعتبار نظام، عامل وحدت و انسجام است؛ دوام و قوام ایران و عزت سرزمینی‌مان به حضور، شکوه و در صحنه بودن گره خورده است.

این عبارات، اظهارات و دیدگاه های از دل برآمده و از عمق بینش و دانش سیاسی برخی ازعلما، متنفذین، ائمه جمعه و جماعات و صاحبنظران اهل سنت در جنوب استان فارس است که هم از منظر فقهی و آیات قرآن بر حضور مردم در صحنه عظیم انتخابات صحه گذاشته اند و بر تک تک افراد واجد آن را واجب و هم البته با درکی عمیق از شرایط این روزهای ایران و جهان آن را امری بسیار خطیر و با اهمیت در ابعاد وسیع قلمداد کرده اند.
به تعبیر علمای اهل سنت، حضور دشمن هراس و امیدآفرین این قشر همگام با دیگر اقشار ملت ایران در پای صندوق های رای هم عزت آفرین است وهم تضمین کننده انقلاب و دوام بیش از پیش نظام.
از میان گفت وگوی برخی علمای اهل سنت با ایرنا به عمق دیدگاه ها و نظرات آنها پیرامون ضرورت حضور مردم در صحنه انتخابات با توجه به شرایط و مقتضیات کنونی و همچنین شاخصه هایی که یک فرد اصلح برای ریاست جمهوری باید دارا باشد نیز بیشتر پی می‌بریم.

انتخابات، اهل سنت و صحنه‌ای دیگر از عزت ایران

حضور در صحنه انتخابات، پاسخ محکم به دشمن
امام جمعه اهل سنت شیراز در این باره معتقد است: وظیفه همه ملت شریف ایران از هر قوم و نژاد، دین و مذهب است که در انتخابات شرکت کنند، انتخاباتی که چهار سال سرنوشت ایران و ملتش را رقم خواهد زد.
شیخ عبدالواحد خواجوی در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: این شرکت و حضور در صحنه عظیم انتخابات بدون شک در آینده کشور موثر است و در سیر تحولات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و در عرصه بین المللی نیز نقشی تعیین کننده ایفا می‌کند.
وی افزود: انتخابات مظهر اقتدار و عزت ایران اسلامی است و تودهنی محکم به دشمنان نظام، دین، انقلاب و کشور عزیزمان است.
وی بیان کرد: نظام ایران اسلامی شکست ناپذیر است؛ ایران همانند برخی کشورها که با ترفندها و دشمنی ها و اختلافات عمیق درونی که برای خود راه انداخته اند ، نیست.
خواجوی گفت: ما کشورمان و انقلابمان را دوست داریم به این نظام افتخار می کنیم و به آینده اش امیدوار هستیم.
امام جماعت مسجد رسول اکرم (ص) اهل سنت شیراز گفت: هم اینک که در آستانه انتخاباتی دیگر قرار گرفته ایم باید این را یک فرصت مغتنم برای تقویت عزت، اقتدار و آبروی نظام دانست.

امنیت ایران مثال زدنی است
خواجوی با بیان اینکه امنیت در جمهوری اسلامی مثال زدنی و متفاوت با کشورهای منطقه و حتی بسیاری از کشورهای جهان است، گفت: مردم از هر گروه، مذهب، نژاد و دینی که دارند  در آرامش کامل و امنیت در حال زندگی هستند و البته آنها نیز حامی کشورو انقلابشان هستند.
وی به برخی آشوب ها و فتنه های درونی و عمیق در برخی کشورهای مسلمان از جمله عراق، یمن، سوریه و افغانستان اشاره کرد و گفت: بروز این اختلاف های عمیق در این کشورها توسط برخی افراد نابخرد مسلمان  رخ داده است.
امام جمعه اهل سنت شیراز ادامه داد: باید هر فرد واجد شرایط در انتخابات شرکت کند تا دشمنان این نظام و انقلاب بدانند و بفمهند که این کشور حامی دارد و بهترین پشتوانه و بیمه کننده کشور خود مردمند.
وی اضافه کرد: تجربه ثابت کرده که هرچه انتخابات باشکوه تر و پرشور تر و حضور در صحنه مردم نیز مقتدرتر باشد هراس و یاس دشمن نیز افزون تر و جرات کمترین تعرض به این کشور نیز به ذهنش خطور نمی کند.
وی به برخی شاخصه ها و مولفه های مهم برای رئیس جمهوری نیز گفت: عادل بودن، مدبر بودن ، مردم دار و کسی که کارآمد و توانمندی حل مشکلات و تنگناهای موجود به ویژه در عرصه اقتصادی را داشته باشد.
وی بیان کرد: البته می دانیم که مردم امروز با مشکلات و تنگناهای اقتصادی مواجه هستند اما نباید این نارسایی ها و یا چالش ها بهانه ای برای کمرنگ شدن حضور در صحنه انتخابات از سوی آنان شود.
خواجوی، انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا را نیز بالاترین و بهترین نمونه و مبنا از مردم سالاری دینی و حق تعیین سرنوشت مردم در هر شهر و روستایی دانست و گفت: مردم باید این فرصت ها را ارج نهند و قدردان این افتخاراتی که به برکت انقلاب اسلامی نصیبشان شده است، باشند.
امام جمعه اهل سنت شیراز گفت: مردم نیز باید آگاهانه انتخاب کنند و از طریق رسانه ها و یا مناظره ها اشخاصی را که می دانند و می فهمند که برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و رفع مشکلات مردم مفید هستند و کار مثبتی انجام می دهند گزینش کنند.
خواجوی در ادامه خطاب به هموطنان اهل تسنن تصریح کرد: انتظار است که اهل سنت نیز در صحنه حاضر باشند و شرکت کنند و افرادی را که برای کشور و اسلام مفید هستند  انتخاب کنند. هم درد کشور و هم انقلاب و از همه مهمتر درد اسلام  داشته باشند و دلسوز نظام باشند.

انتخابات، اهل سنت و صحنه‌ای دیگر از عزت ایران

مشارکت در انتخابات امر به معروف است
امام جمعه شهرستان اِوَز در جنوب فارس نیز تاکید کرد که انتخابات مظهر و نماد اقتدار و مردم سالاری دینی است و یک امر واجب شرعی است.
شیخ عبدالعزیز قاضی زاده در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: وقتی می گوییم انتخابات امر به معروف است یعنی همه باید از این فرصتی که به برکت نظام دینی و انقلاب اسلامی در اختیار آنها قرار گرفته به نحو شایسته بهره ببرند.
وی بیان کرد: انتخابات این فرصت را به ما می دهد که خودمان بتوانیم به مدت چهارسال سرنوشت کشور و حتی شهر و محله و روستای خودمان را رقم بزنیم این را نباید ساده انگاشت و آن را دست کم گرفت.
امام جمعه اِوَز اضافه کرد: ما نظام و انقلاب و کشورمان را دوست داریم و همواره پشتیبان این انقلاب و مبانی دینی و اسلامی آن هستیم و انتخابات که مظهر اراده ملت است به عنوان یک رکن اساسی در جمهور ی اسلامی باید مورد توجه همه باشد.
وی گفت: هر فردی وظیفه دارد که از این فرصت پیش آمده در راستای اعتلابخشی و عزت و اقتدار کشورش سهیم باشد.
قاضی زاده بیان کرد: انتخابات و مشارکت مردم در این صحنه مهم در حقیقت تضمین کننده امنیت کشور و تقویت آن در برابر هرگونه تجاوز و دشمنی های بیرونی است.
وی همچنین در خصوص برخی از مهمترین شاخص‌های نامزدهای اصلح ریاست جمهوری نیز گفت: عادل بودن، مردمی بودن، مدیر بودن و البته توانمندی و کارآمدی در حل مشکلات پیش روی مردم از ویژگی های بارز و شاخص های یک رئیس جمهور اصلح است.
امام جمعه شهرستان اِوَز تصریح کرد: مردم باید با منطق و با در نظر گرفتن منافع و مصالح عمومی جامعه فرد مورد نظر خود را انتخاب کند.
وی گفت: وقتی می گوییم انتخابات واحب شرعی است و وظیفه دینی هر فرد است که در انتخابات شرکت کنند دیگر هر مشکل و مانعی نیز نباید مردم را نسبت به انجام وظیفه دینی و شرعی آنها بازدارد و به طور حتم باید در این اتنتخابات شرکت کنند.

انتخابات، اهل سنت و صحنه‌ای دیگر از عزت ایران

شرکت در انتخابات نشانه درک بالای سیاسی مردم است
مدرس مدرسه دینی در شهرستان های اِوَز و خنج استان فارس نیز گفت: اهل سنت همواره یک پای ثابت ایجاد شکوه و حضور در صحنه انتخابات بوده و نخبگان و ذی نفوذان نیز همواره بر حضور حداکثری مردم در این  رویداد بزرگ سیاسی تاکید کرده اند.
سید حسن صدیقی افزود: البته این حضور با صلابت در همه انتخابات های گذشته مرهون درک و شعور سیاسی بالای مردم و البته نقش بی بدیل روحانیت در تشویق و ترغیب مردم به این امر مهم بوده است.
او اظهار داشت: در این دوره از انتخابات، هر چند مردم با مشکلات و تنگناهایی از حیث مسایل اقتصادی و معیشتی مواجه هستند و نارضایتی هایی دارند اما آن قدر نیز بزرگوار هستند که به خاطر عزت و اصل نظام و انقلابشان بار دیگر نیز با حضور پرشکوه خود پای صندوق های رای برگی دیگر به افتخارتشان بیفزایند.
خطیب جمعه روستای کاریان لارستان به خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: مردم همواره حفظ اصل نظام برایشان مهم بوده است و انتخابات نیز بالاترین و بهترین مبنا در تضمین و بقای این انقلاب و نظام الهی است.
او تصریح کرد که علمای اهل سنت همواره از اهل سنت خواسته است  که هم شرکت و مشارکت عمومی را و حضور مردم در صحنه را بالا ببرند و همچنین به دنبال انتخاب فرد اصلح  نیز باشند.
وی در خصوص برخی از مهمترین مولفه های انتخاب شخص اصلح برای انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: پر واضح است که مهمترین اصل که البته نیاز اساسی جامعه بشری وهمه مردم در ایران و هر جای این عالم هست نیز باید به مفهوم کامل آن یک فرد عدالتخواه باشد.
او گفت: فردی که کرامت انسانی برایش مهم باشد و رعایت حقوق شهروندی را به عنوان یک اصل در سیره و عملش قرار دهد و همچنین فردی مخالف تبعیض و عادل البته عادل بودن به معنای عام و گسترده آن باشد.

انتخابات، اهل سنت و صحنه‌ای دیگر از عزت ایران

برگی از عزت رقم می زنیم
یک کارشناس حقوق و مدیر دفتر امام جمعه اِوَز نیز گفت: شرکت در انتخابات یک وظیفه شرعی ، ملی و انقلابی است و اهل سنت همواره در این امر پیشقدم بوده است.
عبدالله معصوم نژاد افزود: اهل سنت نیز همپای دیگر ملت بزرگ در روز موعود یعنی ۲۸ خرداد امسال با حضوری معنا دار و عزتمند پای صندوق های رای حاضر خواهند شد و بار دیگر صحنه ای از عزت و بزرگی و اقتدار ایران اسلامی را رقم خواهد زد.
وی با اشاره به مهمترین شاخص های مورد نظر در انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: شخصی که پیرو واقعی خط امام و رهبری باشد وبتواند مشکلات و نارسایی های کشور و مردم را حل کند و  خدمتگزاری صدیق برای ملت باشد.

انتخابات صحنه دشمن هراسی
یک فعال سیاسی و اجتماعی اهل سنت شهرستان اِوَز نیز گفت: انتخابات همواره مایه آرامش، امید و شرافت برای دلسوزن و همراهان نظام و مایه یاس و هراس دشمنان بوده است.
جعفر راستگو تصریح کرد: با حضور حداکثری در پای صندوق های رای مشت محکمی به دهان یاوه گویان و دشمنان انقلاب و اسلام خواهیم زد.
این عضو هیات رئیسه شورای اسلامی استان فارس همچنین از انتخابات ریاست جمهوری به عنوان یکی از مهمترین وسرنوشت ساز ترین انتخابات در عرصه زندگی سیاسی و اجتماعی هر فرد یاد کرد و گفت: چشم دوست و دشمن در هر جای دنیا به این انتخابات خیره است.
وی با بیان اینکه تجربه مدیریتی و اجرایی یکی از مولفه های اساسی در انتخاب فرد به خصوص در زمنیه انتخابات ریاست جمهوری است، تصریح کرد: شخصی که از خرد، تلاش زیاد و سلامت کاری در کنار تجربه مدیریتی بهره مند باشد می تواند در راس مدیریت کلان کشور قرار گیرد و مسئولیت اجتماعی برای رفع چالش های موجود را می توان به او واگذار کرد.
این فعال سیاسی و اجتماعی شهرستان اوز همچنین درک و شعور بالای سیاسی را دیگر شاخصه های مهم انتخاب فرد اصلح در انتخابات ریاست جمهوری دانست و گفت: آن کس که قادر به مطرح کردن انقلاب وکشور در دنیا هست و برای نظام و کشورش آبروداری و قدرت بیافریند و همچنین زمینه ساز توسعه اقتصادی و بهبود وضع معیشتی شود در شرایط کنونی بهترین انتخاب و گزینش از میان سایر کاندیداهاست.
وی یادآور شد: به همان میزان که انتخابات و اصل حضور در صحنه، امری مهم و ارزشمند و واجب است انتخاب فرد اصلح در هر انتخاباتی به ویژه ریاست جمهوری نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید با حساسیت، ظرافت و تیزبیی دست به انتخاب فردی اصلح زد و بدانیم که سرنوشت چهارسال آینده کشور به دست این شخص خواهد افتاد.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و نیز انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha