۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۶
کد خبرنگار: 1228
کد خبر: 84338761
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرصت‌های همکاری ایران و کمیته علوم سازمان همکاری اسلامی بررسی شد

اسلام‌آباد - ایرنا - سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان و رئیس کمیته دائمی علوم و فن آوری سازمان همکاری اسلامی (COMSTECH) راه‌های توسعه تعاملات در حوزه‌های مختلف از جمله ایجاد پارک‌های علمی در کشورهای عضو، ظرفیت‌سازی و اجرای طرح‌های مشترک را بررسی کردند.

به گزارش روز شنبه ایرنا، دکتر «اقبال چودری» رئیس پاکستانی کمیته دائمی علوم و فن آوری سازمان همکاری اسلامی با حضور در سفارت کشورمان در اسلام‌آباد با «سید محمدعلی حسینی» سفیر جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.

رئیس کمیته دائمی علوم و فن آوری سازمان همکاری اسلامی در این نشست سفیر ایران را در جریان برنامه‌های آتی برای توسعه طرح‌های علم و فن آوری در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی قرار داد.

وی همچنین برنامه‌های کمیته مذکور درخصوص اجلاس آتی سازمان همکاری اسلامی در امور علوم و فن آوری در سال جاری میلادی، برنامه توسعه واکسن کرونا در این سازمان و برنامه‌های توسعه در کشورهای آفریقایی عضو سازمان همکاری اسلامی را تشریح کرد.

اقبال چودری ایجاد پارک‌های علم و فن آوری، برنامه تبادل دانشجو و اساتید دانشگاه‌های ایران و دیگر اعضای سازمان همکاری اسلامی، برنامه تحقیق و پژوهش در کمیته علم و فن آوری در آفریقا و تقویت ظرفیت‌سازی در سازمان را با سفیر ایران مورد بررسی قرار داد.

رئیس کمیته دائمی علوم و فن آوری سازمان همکاری اسلامی ابراز امیدواری کرد که طرح‌های مشترک میان این کمیته و جمهوری اسلامی ایران در آینده افزایش یابد.

سفیر ایران در پاکستان نیز با قدردانی از اقدامات کمیته دائمی علم و فن آوری سازمان همکاری اسلامی در راستای توسعه و رفاه امت اسلامی بر لزوم هم افزایی و همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله طرح‌های مشترک تاکید کرد.

فرصت‌های همکاری ایران و کمیته علوم سازمان همکاری اسلامی بررسی شد

گفتنی است پانزدهمین اجلاس مجمع عمومی کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی موسوم به 'کامستِک' (COMSTECH) اواسط خردادماه سال ۹۵ به میزبانی دولت پاکستان در اسلام آباد برگزار شد.

قرار بود پاکستان سال ۹۴ میزبان اجلاس سران کامستک باشد اما به دلیل وجود شرایط خاص در این کشور از جمله مسائل امنیتی، اسلام آباد دو بار تاریخ برگزاری این نشست را به تعویق انداخت و در نهایت، امتیاز میزبانی اجلاس سران کامستک به قزاقستان واگذار شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha