مصطفی بهی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای امسال هفت سایت توسعه شبکه ملی اطلاعات را در استان اجرا کردیم که سه هزار نفر در ۲۵ روستا از پوشش اینترنت پرسرعت برخوردار شدند.
وی بیان کرد: این هفت سایت در مناطق الوند شهرستان نهبندان، کجه شهرستان فردوس، کلاته مزار شهرستان زیرکوه، روستاهای نگینان، رقه و اصفاک شهرستان بشرویه و خوان شهرستان درمیان اجرا شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: با اتصال این تعداد روستا تاکنون ۶۵ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدهاند و در پایان سال ۱۴۰۰ به ظرفیت ۱۰۰ درصد خواهیم رسید.
وی از ارتقای سایت پوشش همراه روستای درمیان شهرستان درمیان و روستای خوگ شهرستان قاینات به نسل چهارم در سال جاری خبر داد و افزود: ۵۵۰ خانوار در این روستاها با اعتبار سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از اینترنت پرسرعت همراه بهرهمند شدند.
بهی اظهار داشت: پس از بحث و بررسی وضعیت ارتباطی استان به تفکیک شهرستان که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و استاندار خراسان جنوبی صورت گرفت، ارتقای ۱۱۴ سایت همراه روستایی به نسل چهارم، اجرای ۵۰ سایت نسل چهارم و اجرای ۶۰ سایت برقراری همراه برای توسعه ارتباطات روستایی استان مصوب شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال جاری سه سایت برقراری همراه در روستاهای کنگان و چاه ملاعباس حسینی سربیشه و روستای نوکند بیرجند راهاندازی شده است و با راهاندازی این سه سایت هشت روستا با جمعیت ۵۰۰ خانوار و اعتبار ۶ میلیارد تومان از مزایای پوشش همراه برخوردار شدند.
وی ادامه داد: تمامی طرحهای ارتباطی اجرا شده در استان خراسان جنوبی از محل اعتبارات ملی توسعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرا شده است.
استان خراسان جنوبی دارای هزار و ۷۸۰ روستای دارای سکنه است که ۹۱۸ روستا بیش از ۲۰ خانوار جمعیت دارند.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه ششم توسعه مکلف شد که ۸۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار را به شبکه ملی اطلاعات متصل کند و براساس برنامهریزی صورت گرفته ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار خراسان جنوبی تا پایان دولت دوازدهم به این شبکه متصل میشوند.
خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان دارد و بیش از ۴۱ درصد جمعیت این استان در مناطق روستایی ساکن هستند.
نظر شما