داوران و مهمانان ویژه جشنواره جهانی فجر چه کسانی هستند؟

تهران- ایرنا- در آستانه آغاز به کار سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، داوران بخش‌های مختلف و مهمانان ویژه این دوره از جشنواره معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، اسامی داوران بخش‌های مختلف سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در آستانه برگزاری، اعلام شد.

میریانا کارانوویچ از صربستان، بریلانته مامندوزا از فیلیپین، لیلا پاکالنینا از لتونی، اِلما تاتاره‌گیج از بوسنی و هرزه‌گوین، مورتن کاوفمان از دانمارک، فاطمه معتمدآریا و شهرام مکری داوران بخش سینمای سعادت جشنواره هستند.

در بخش جلوه‌گاه شرق نیز فاطما الرماهی از قطر، دیانا آشیموا از قزاقستان، مارینا گلبهاری از افغانستان، محمود فاضل جوشکون از ترکیه و مستانه مهاجر آثار را داوری می کنند.

دینا یوردانوفا از بلغارستان، لورِتا گاندولفی از ایتالیا و مرتضی فرشباف داوران فیلم‌های اول و آیلین تاشچیان از ترکیه، جووانی ویمرکاتی از ایتالیا و امید روحانی هیئت داوران فیپرشی را تشکیل می دهند.

داوران نِتپَک نیز ایتالو اسپینلی از ایتالیا، آنِ دمی ژِروئه از استرالیا و فرهاد توحیدی هستند و در بخش بین‌الادیان نیز مگالی فان‌ریت از فرانسه، مِجیمای پرِگسام از هند و حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی فیلم ها را داوری می‌کنند.

معرفی مهمانان ویژه سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر

اما به توجه به پاندمی کرونا در جهان و محدودیت در میزبانی هنرمندان خارجی امسال جشنواره میزبان هفت چهره معتبر سینمای جهان در قالب برگزاری کارگاه‌های تخصصی خواهند بود.

زینپ آتاکان از ترکیه، فردریک میر از سوئیس، فرانتس رودنکیرشن از آلمان، فولکر شلوندورف از آلمان، کارن شاه‌نظرف از روسیه، ژاکو ون دورمال از بلژیک و استفان واربک از ایرلند شمالی هفت سینماگری هستند که در قالب برگزاری کارگاه‌های آموزشی، مهمان جشنواره سی‌وهشتم می‌شوند.

زینپ آتاکان از ترکیه، تهیه‌کننده باسابقه و پرکار در سینمای اروپاست که جایزه نخل طلای کن را برای تهیه‌کنندگی فیلم خواب زمستانی در کارنامه دارد.

فردریک میر، مدیر سینماتک سوئیس است و مسئولیت فدراسیون بین‌المللی آرشیو فیلم را برعهده دارد. یکی از بنیان‌گذاران باشگاه فیلم کوتاه فانوس خیال است.

فرانتس رودنکیرشن آلمانی مشاور مستقل فیلم‌نامه و از موسسان حلقه فیلم‌نامه در برلین است و با بخش استعدادهای جشنواره برلین همکاری دارد.

فولکر شلوندورف از چهره‌های تأثیرگذار در جریان شکل‌گیری سینمای نوین در آلمان محسوب می‌شود که برای فیلم طبل حلبی جوایز معتبر اسکار و نخل طلا را در کارنامه دارد.

کارن شاه‌نظرف، تهیه‌کننده و کارگردان سرشناس روس که حضور فعال در رویدادهای بین‌المللی دارد و تا امروز با دو فیلم بند شماره ۶ و ببر سفید نمایندگی روسیه در اسکار را داشته است.

ژاکو ون دورمال بلژیکی با اولین فیلم بلند خود توتوی قهرمان توانست جایزه دوربین طلای کن و بهترین فیلم  سزار را از آن خود کند. او با فیلم روز هشتم به شهرت جهانی رسید.

استفان واربک از ایرلند شمالی هم آهنگساز باسابقه‌ای است که تجربه همکاری با فیلم سینمایی رستاخیز احمدرضا درویش را در کارنامه خود دارد.

سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، از ۵ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ به دبیری محمدمهدی عسگرپور نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده سینما در تهران برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha