۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶
کد خبرنگار: 1269
کد خبر: 84343282
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

افزایش مشارکت در انتخابات  زمینه ساز اقتدار  بین المللی

اصفهان-ایرنا- آگاهان مسائل سیاسی و تحلیل‌گران در اصفهان بر این باورند که مشارکت در انتخابات دستیابی به وفاق بین احزاب و گروه‌های مختلف سیاسی و افزایش اقتدار در عرصه بین المللی را تسهیل می‌کند.

مردمسالاری دینی  از عوامل موفقیت و عزت آفرینی کشور شمار می‌رود و هرقدر همه‌پرسی و ظرفیت‌های مناسب برای حضور حداکثری مردم فراهم شود وحدت و همدلی بین  اکثریت جمعیت کشور افزایش می‌یابد و دولت‌ قدرت و توان بیشتری در عرصه بین الملل دارد.

مشارکت اجتماعی در جوامع توسعه یافته برای دستیابی به اهداف کلان کشور یک امر ضروری محسوب می‌شود و مردم کشورهای پیشرفته همواره در صحنه‌های مختلف ملی مثل انتخابات، همه پرسی، فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی حضور فعال و موثری دارند.

حکومت‌های مردمسالار از پشتوانه اجتماعی برای رفع بسیاری از چالش‌های داخلی و روابط بین الملل استفاده می‌کنند و تعاریف عرفی و ظاهری دیپلماسی خارجی همواره شاخص مشارکت عمومی را برای ارتباطات بین کشوری مهم و ضروری می‌داند.

کاهش میزان مشارکت عمومی مردم در صحنه‌های مهم مثل انتخابات نه تنها صدمه‌هایی را به مدیریت داخلی کشور به لحاظ ایجاد بی‌تفاوتی وارد می کند بلکه در زمینه ارتباطات خارجی نیز به لحاظ مقبولیت ملی مشمول توجه سران دیگر کشورها قرار نمی‌گیرند.

کاهش مشارکت درمان دردهای کشور نیست

جانشین قرارگاه عملیاتی سیدالشهدا(ع) سپاه اصفهان با اعتقاد بر اینکه مدیریت کشور از چهار دهه گذشته تاکنون بر پایه حضور و همکاری مردم بوده است، گفت: نقش مردم غیرقابل انکار و حذف است و دولت‌ها بدون نقش آفرینی اقشار مختلف جامعه به تنهایی قادر به خدمت رسانی نیستند.

سرتیپ پاسدار اصغر عربپور در گفت و گو با ایرنا  با بیان اینکه مشکلات مدیریتی و اقتصادی در کشور وجود دارد، تصریح‌کرد: ناکارآمدی عملکردی دولت‌ها در دوره‌های مختلف اعتماد عمومی را از بین برده است اما مردم برای حفظ آبروی نظام و رفع مشکلات جامعه در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت و با انتخاب اصلح راه را برای حل معضلات باز می‌کنند.

به اعتقاد وی، شرکت نکردن در انتخابات درمانگر نابسمانی‌های اقتصادی نیست بلکه اگر مردم در صحنه حضور پیدا کنند و مشارکت ملی افزایش یابد آنگاه در عرصه بین المللی و داخلی شاهد گره‌گشایی خواهیم بود.

تقویت جایگاه بین المللی متاثر از مشارکت در انتخابات است

 استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان درزمینه نقش آفرینی حضور حداکثری در عرصه بین المللی گفت: دیپلماسی قدرتمند به حضور حداکثری در انتخابات نیاز دارد.

حسین مسعود نیا با اشاره به دفاع تیم وزارت خارجه از مواضع ایران افزود: سرنوشت سیاست‌های بین المللی کشور به حضور حداکثری وابسته است و شکوه عظمت انتخابات خرداداماه در پیشرفت عملکرد این تیم اثر می‌گذارد.

وی یادآورشد: دشمن برای کاهش مشارکت در انتخابات برای ناکارآمد جلوه دادن نظام برنامه‌ریزی کرده و بی میلی افراد و تحریم خودی برای حضور در پای صندوق‌های رای در واقع ریختن آب به آسیاب دشمن است.

 مسعود نیا تاکید کرد : نقش مسوولان در سه قوه برای  ایجاد وحدت و افزایش خدمت رسانی به مردم مهم است و نباید این سهم را مورد بی مهری قرار داد اما تمام موفقیت‌های کشور مرهون حضور همیشگی مردم در عرصه‌های مختلف کشور از جنگ گرفته تا شرایط بحرانی داخلی و روزهای سخت کروناست و باید باز هم این روند تداوم داشته باشد.

بد اخلاقی به ماهیت مردمسالاری دینی لطمه می‌زند

رییس عقیدتی سیاسی پدافندهوایی شهید نصر اصفهان نیز در گفت و گو با ایرنابا تاکید بر اینکه در انتخابات پیش رو باید بداخلاقی‌ها  کنار برود، اظهارداشت: کاندیداها برنامه‌های خود را برای تقویت حضور مردم و جلب مشارکت اجتماعی ارائه کنند.

حجت الاسلام و المسلمین سید جانمراد موسوی ادامه داد: تخریب شخصیت و دروغگویی، نبود شفافیت و سیاسی بازی بر پیکره جامعه آسیب وارد می‌کند.

وی ادامه داد: کمک به رونق انتخابات ضرورت دارد و خود تحریمی به اصل نظام و اقتدار ملی آسیب می زند.

صداقت و شفافیت راهگشای جلب اعتماد عمومی

 همچنین برخی شهروندان اصفهانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بر این باورند که مشارکت زمینه ساز تحقق مردمسالاری دینی است اما در عین حال شفافیت و صداقت داوطلبان انتخاباتی  هم نیاز مبرم کشور به شمار می‌رود.

حسین میرزایی  شهروند اصفهانی  نقش بی‌بدیل مشارکت بالا در انتخابات را یک فرصت برای نظام در داخل و عرصه بین الملل دانست و گفت:‌ نقش مردم غیرقابل انکار است اما باید مسوولان شفافیت در عملکرد داشته باشند و نامزدهای انتخاباتی نیز وعده‌های دروغین به ملت ندهند.

وی یادآورشد: گفت‌و گوی صادقانه با مردم در مناظره‌ها و تبلیغات انتخاباتی بهتر از آبروریزی و تخریب همدیگر است و فضای کشور را برای یک انتخابات سالم و به دور از بداخلاقی ها رقم بزنند.

فرشته مظاهری دیگر شهروندی اصفهانی با بیان اینکه نارضایتی‌ها در جامعه افزایش یافته است خاطرنشان کرد: با وجود این مشکلات نباید امنیت و اقتدار ملی مخدوش شود.

وی افزود: مردم کشور همه یک خانواده با ملیت ایرانی هستند و شرکت نکردن در انتخابات یک ضعف برای جامعه و هویت ما خواهد بود.

این شهروند استان اصفهان ادامه داد: مردم و مسوولان در کنار همدیگر برای برون رفت از مشکلات باید تلاش کنند و پاس کاری مسوولیت‌ها و مقصرسازی اشتباه است.

محمدرضا امیری جوان ۱۸ ساله ای که امسال برای نخستین بار می تواند با رای دادن در سرنوشت کشور خود سهیم باشد، در این باره گفت: از اینکه شرایط برای حضور در انتخابات فراهم شده خوشحالم و برای سرنوشت کشورم بهترین تصمیم خواهم گرفت.

وی ادامه داد: با حضور در پای صندوق رای و شناسایی توانمندی های داوطلبان انتخاباتی امکان انتخاب فرد اصلح فراهم خواهد شد و سرنوشت کشور به سمت واقعیت‌ها و آنچه سزاوار ایران و ایرانی هست پیش می‌رود.

انتخابات سیزدهمین دوره رییس جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهری، روستایی و عشایری  و میاندوره ای پنجمین دوره خبرگان رهبری و یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به طور همزمان  ۲۸ ماه خرداد امسال برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha