به گزارش ایرنا ، عباس مهدوی ورکی عصر چهارشنبه در نشست مشترک اعضای خانه مطبوعات مازندران در نوشهر افزود : امروز ورود به هر صنفی نیازمند ساز و کارهای خاصی است اما متاسفانه ورود به حوزه رسانه این گونه نیست .
وی اظهار داشت : اگر نگاه به تعدد رسانه ها بر مبنای منفعت طلبی و پیشبرد اهداف شخصی باشد نتیجه آن افول قدرت رسانه ها و اوج گیری برخی رسانه نماها خواهد بود که خسارت های آن متوجه مردم و توسعه استان می شود.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران به ظرفیت های موجود این استان در حوزه های مختلف اشاره کرد و افزود : رسانه ها نقش موثری در معرفی و شناساندن ظرفیت های استان و نیز تحقق مطالبات و انعکاس خواسته های بحق مردم مازندران دارند چرا که جغرافیای این استان فقط متعلق به مردم بومی نیست بلکه کشور است.
وی توضیح داد : به عنوان مثال برابر آمار بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار انشعاب برق ، آب و گاز در مازندران مربوط به افراد غیر بومی است و صاحبان واحدهای مسکونی استفاده کننده از این خدمات رساکنان غیر دائم استان هستند ، ضمن این که در نیمه نخست هر سال مازندران پذیرای میلیون ها مسافر و گردشگر است.
در حال حاضر مازندران بر اساس آمار معاونت مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با ۳۱۱ رسانه ثبت شده، هشتمین استان کشور از نظر تعداد رسانههاست، اما از نظر تعداد روزنامه ها، با ۱۶ عنوان پس از تهران و خوزستان، سومین رتبه کشور را دارد.
در حال حاضر ۵۲ هفته نامه، ۲۵ دوهفته نامه، ۳۰ ماهنامه، ۳ دو ماهنامه، ۳۶ فصل نامه و ۸ دوفصل نامه نیز در مازندران مجوز فعالیت دارند که در مجموع تعداد رسانه های چاپی این استان را به ۱۶۹ رسانه می رساند.
همچنین ۱۲۰ رسانه الکترونیک برخط و ۲۱ رسانه الکترونیک غیر برخط نیز در مازندران مجوز فعالیت دارند که در مجموع ۳۱۱ رسانه ثبت شده استان را تشکیل می دهند.
مدیرعامل خانه مطبوعات کشور نیز گفت : طی یکسال اخیر سازو کارهای خوبی با هدف نظارت و کنترل بیشتر در حوزه صدور مجوز رسانه ها در کشور اتخاذ شده به طوری که آمار مجوزها به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است.
مازیار هوشمند افزود : در سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ مجوز رسانه در سطح کشور صادر شد در حالی که سال های ماقبل آن حدود دو برابر این تعداد مجوز صادر شده بود و فرآیند صدور مجوزها براساس سبک و سیاق دوره گذشته نیست چرا که هیات نظارت بر مطبوعات سعی می کند شرائط سختگیرانه ای برای صدور این مجوزها اعمال کند تا هر متقاضی نتواند به آسانی رسانه ای را راه اندازی کند.
وی با بیان این که خانه مطبوعات با برخورداری از هشت هزار عضو رسمی و چندین هزار عضو افتخاری به عنوان بزرگ ترین تشکل در کشور است ، گفت : مهم ترین ماموریت این تشکل ارتقای کمی و کیفی رسانه ها و صاحبان این رسانه ها است .
هوشمند ، ایجاد هم افزایی میان رسانه و مسئولان از دیگر ماموریت خانه مطبوعات در کشور ذکر کرد و افزود : رسانه ها در حقیقت نقش تعیین کننده ای در توسعه هر منطقه ای دارد و ضرورت دارد مسئولان دست اندرکار از فعالان این حوزه حمایت های معنوی و فرهنگی کنند.
رئیس خانه مطبوعات کشور گفت : هم اینک بیش از ۱۲ هزار رسانه در کشور اعم از مکتوب ، برخط و الکترونیک فعالیت دارد .
نظر شما