غلامرضا قائدامینی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این تخلفات از ۱۳ مرغداری استان شناسایی شد که از عرضه مرغ زنده خودداری میکردند.
وی ادامه داد: علاوهبر آن تخلفاتی از مغازههای عرضه خُرد و عمدهفروشی در استان شناسایی و برای برخورد با عوامل آن به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
قائدامینی در ادامه به صفهای شکل گرفته تقاضای مرغ در استان اشاره کرد و علت آن را کشتار ناکافی مرغ دانست و گفت: نیاز روزانه استان به گوشت مرغ ۸۰ تن است که با ارائه ۱۱۵ تن مرغ زنده به سه کشتارگاه فعال استان باید تامین شود اما در طول ۴۰ روز اخیر عرضه مرغ متناسب با تقاضا نبوده است.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در طول ۴۰ روز اخیر به طور میانگین روزانه ۴۴ تن گوشت مرغ در استان کشتار شده است.
قائدامینی با اشاره به تشدید نظارت بر روند عرضه مرغ در استان، افزود: از زمان تحویل گوشت مرغ از ساعت چهار صبح از محل کشتارگاه تا زمانی که به دست مصرفکننده برسد ،نظارت میشود و ماشینهای حمل گوشت مرغ برای شهرستانها پلمب میشود تا از بروز هرگونه جلوگیری شود.
وی نظارت بر بازار عرضه مرغ را کار سخت و طاقتفرسایی دانست و گفت: در مدت زمانی که بازار با کمبود مرغ مواجه شده است برای پیگیری و برخورد با هرگونه تخلف احتمالی تمامی بازرسان فعال این ادارهکل بر بازار مرغ متمرکز شدهاند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است.
نظر شما