اللهکرم نصیری روز سهشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار این استان اظهار داشت: این موضوع میطلبد تا ستاد تنظیم بازار در شهرستانهای ۱۰ گانه به ریاست فرمانداران بیش از پیش فعال شود تا بر روند توزیع کالاها نظارت بیشتر و دقیقتری انجام گیرد.
وی با اشاره به حواشی شکل گرفته پیرامون تولید و توزیع گوشت مرغ، تصریح کرد: در همین رابطه هیچ مشکلی در خصوص تولید گوشت مرغ در استان وجود ندارد اما از آنجا که بخشی از تولیدات چهارمحال و بختیاری به استان همجوار وارد و توزیع میشود، مشکلاتی در استان رخ داد که تیمهای بازرسی صنعت، معدن و تجارت موظفند همچنان بر روند توزیع گوشت مرغ در استان نظارت کرده و متخلفان را شناسایی و به تعزیزات معرفی کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری، نیاز روزانه استان به گوشت مرغ را ۸۰ تن اعلام کرد و گفت: این در حالی است که روزانه بیش از ۱۰۰ تن مرغ در استان کشتار میشود.
نصیری با تاکید بر ذخیزهسازی کالاهای اساسی گفت: باید تلاش کرد تا ذخایر راهبردی استان به ویژه گندم به اندازه مورد نیاز تامین شود تا کمبودی در این خصوص شکل نگیرد.
وی در خصوص توزیع مرغ منجمد استان نیز گفت: مرغ منجمد به دلیل قیمت پایینتر برای نیاز مردم در ماه مبارک رمضان توزیع میشود.
به گفته نصیری، عرضه مرغ بستهبندی نیز تا اطلاع بعدی در استان تنها به کشتارگاهها محدود میشود و برای شرکتهای خصوصی ممنوع است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با تاکید بر کشتار گوشت مرغ متناسب با نیاز استان، خاطرنشان کرد: پیشنهاد میشود برای پیشگیری از کمبود مرغ در استان در روزهای عادی ۸۰ تن و در روزهای منتهی به تعطیلات ۹۰ تن کشتار شود.
سام مردانی تصریح کرد: با توجه به وضعیت مرغداریها و کشتارهای روزانه و ذخایر موجود تا پایان ماه مبارک رمضان مشکلی در خصوص تامین گوشت مرغ در استان وجود نخواهد داشت.
وی با اشاره به خروج مرغ از استان و توزیع آن در بازار استان همجوار، خاطرنشان کرد: سود این اقدام در جیب دلالها میرود اما تلاش شده تا از این روند جلوگیری شود که در همین خصوص کشیکهای جهاد کشاورزی در کشتارگاهها مستقر هستند و بر روند کشتار تا توزیع مرغ نظارت دارند.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است.
نظر شما