محسن نادری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای اجرای این طرحها بیش از ۱۱ میلیارد ریال از محل اعتبارات ارزش افزوده سهم عشایر اختصاص مییابد.
به گفته وی، از این میزان اعتبار سه میلیارد ریال برای تامین لوله جهت نزدیکرسانی آب شرب و آبرسانی سیار به عشایر این شهرستان هزینه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه آبرسانی سیار در مناطقی که چشمهها به صورت کامل خشک شده و یا در مناطقی که با کاهش دبی چشمهها مواجه هستند از اوایل تیرماه آغاز خواهد شد، گفت: برای آبرسانی سیار در این شهرستان یک دستگاه کامیون تانکر آبرسانی دولتی۱۲ هزار لیتری پیشبینی شده و بیش از ۱۰ قرارداد با بخش خصوصی منعقد شده است.
نادری اظهار داشت: نقشهبرداری و طراحی ادامه احداث جاده عشایری "پنبه کال" از پروژههای مصوب اعتبارات ارزش افزوده شهرستان در حوزه راه است که بازگشایی این ایلراه مهمترین خواسته عشایر منطقه و شهرستان است.
به گفته وی، با توجه به اینکه به دلیل خشکسالی عشایر استان چهارمحال و بختیاری با کمبود آب شرب جهت مواجه هستند و رفع مشکل این قشر نیازمند توجه ویژه کشوری به جامعه تولیدکننده عشایری است.
به گزارش ایرنا،۱۱۵ هزار و ۵۸ نفر در قالب ۲۲ هزار ۹۲۳ خانوار جمعیت عشایر استان است که از لحاظ جمعیتی رتبه دوم و از نظر تعداد خانواری این استان رتبه سوم ییلاقی کشور را داراست.
نظر شما