به گزارش خبرنگار ایرنا، گاستون پاراژ امروز (یکشنبه) در نشست خبری، ضمن قدردانی از مهدی نصیرزاده رییس فدراسیون پاورلیفتینگ، افزود: وی از ورزشکاران این رشته حمایت خوبی کرده و برای توسعه رشته همکاریهای لازم را داشته است.
وی افزود: زمانی که فرشید سلطانی رییس فدراسیون آسیا شد، ما با مشکل دوپینگ ورزشکاران برخی از کشورها مواجه بودیم اما خوشبختانه از زمانی که کار شروع شد تعداد فدراسیون کشورها از ۱۷ به ۳۹ کشور افزایش یافت و البته با وجود مشکلات کشور چین نیز در سال ۲۰۲۰ به عضویت IPF درآمد.
رییس فدراسیون بین المللی پاورلیفتینگ درباره علل حضورخود در ایران، اظهارداشت: حضور ما باعث میشود که در مورد تمرین ورزشکاران، شرایط داوران و مسائل مربوط به داوری بحث و گفتوگو کنیم.
وی در مورد شرایط ورزشکاران زن ایرانی گفت: حضور زنان ایرانی در رقابتهای برون مرزی پاورلیفتینگ از مسابقات اندونزی آغاز شد اما امیدواریم با حمایت فدراسیون پاورلیفتینگ ایران فعالیت زنان در این رشته گسترش یابد.
پاراژ گفت: در گذشته پاورلیفتینگ بدون لوازم انجام میشد و زنان میتوانند در این بخش کار خود را آغاز کنند و بعد وارد بخش همراه با لوازم شوند. این مساله نه فقط در ایران، بلکه ضروری است تا در تمامی کشورهای اسلامی انجام شود.
وی در ادامه این نشست اظهار داشت: یکی از سازمان بسیار مهم و در در ارتباط با ما، فدراسیون جهانی دانشجویی(فیزو) است و مسابقات پاورلیفتینگ که تا کننون زیر نظر ما برگزار می شد، از سال آینده زیر نظر فیزو برگزار خواهد شد.
این مقام مسوول در خصوص حضور قهرمانان پاورلیفتینگ در المپیک نیز، گفت: ما باید گزارشات و اسناد زیادی را برای کمیته بین المللی المپیک بفرستیم تا آنان برای حضور در المپیک تصمیمگیری کنند.
رییس فدراسیون بینالمللی پاورلیفتینگ افزود: در سال ۲۰۱۲ و در جریان مسابقات جهانی کلاسیک تمام زوایا توسط کمیته بین المللی بررسی شد و ما هم گزارشات روزآمدی برای آنان ارسال کردیم. البته بین پاورلیفتینگ و وزنهبرداری مقایسههای میشود ولی در مجموع برای حضور این رشته در المپیک کارهابی در حال انجام و بررسی است.
وی در ادامه به مساله مبارزه با دوپینگ اشاره کرد و گفت: این مساله برای کمیته بین المللی مهم است و ما در مسابقات جهانی نمونه مثبت نداشتیم.
پاراژ گفت: برخی تصور دارند ورزش قدرتی دوپینگی است اما اینگونه نیست، ما با دوپینگ مبارزه و برخورد جدی داریم.
وی ادامه داد: سلامتی هدف اول همه ورزشکاران از و دوپینگ عملی مذموم محسوب می شود و باید به خاطر داشته باشیم که در رشته پاورلیفتینگ پولی وجود ندارد و هدف تنها کسب مدال است بنابراین انگیزهای برای انجام دو تیم وجود ندارد.
رییس فدراسیون جهانی پاورلیفتینگ سفرش به ایران رضایت بخش عنوان کرد و افزود: در ایران شرایط برای برگزاری مسابقات بین المللی وجود دارد و تنها مشکل برگزاری مسابقات زنان و مردان به صورت همزمان است.
وی با بیان اینکه رایزنیهای لازم را انجام خواهیم داد تا ابتدا مسابقات مردان برگزار شود ، گفت: ما در این سفر قدمهای مثبتی برای ورزش پاورلیفتینگ زنان برداشتیم و به توسعه این رشته زنان در ایران امیدوار هستیم.
نظر شما