هشدار یونیسف به افزایش دوبرابری سوءتغذیه حاد در میان کودکان هائیتی

تهران - ایرنا - صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) از افزایش تهدید سوء تغذیه حاد در کودکان زیر پنج سال هائیتی هشدار داد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از نشریه اینفوبائه، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) از افزایش تهدید سوء تغذیه حاد در کودکان زیر پنج سال هائیتی به دلیل پیامدهای ناشی از شیوع بیماری همه‌گیر، خشونت گسترده، تغییرات شدید آب‌وهوایی، محیط‌های غیربهداشتی و عدم دسترسی به آب آشامیدنی سالم هشدار داد.

به گفته یونیسف، همه این عوامل موجب کاهش میزان ایمنی جسمی کودکان و به دنبال آن افزایش تعداد موارد دیفتری و افزایش خطر شیوع سرخک در سال جاری شده است.

ژان گوف مدیر منطقه ای یونیسف در آمریکای لاتین و کارائیب پس از بازدید از این فقیر ترین کشور آمریکای لاتین هشدار داد که سوء تغذیه شدید در این گروه سنی کودکان می‌تواند در سال جاری میلادی به بیش از دو برابر افزایش یابد.

بر اساس بیانیه منتشر شده توسط یونیسف پیش‌بینی می‌شود که شمار کودکان گرفتار سوء تغذیه حاد از ۴۱ هزار مورد در سال گذشته میلادی (۲۰۲۰) به بیش از ۸۶ هزار کودک برسد.

براساس اعلام یونیسف، این نهاد در سال ۲۰۲۱میلادی به منظور تامین نیازهای بشر دوستانه ۱.۵ میلیون نفر از جمعیت هائیتی که بیش از ۷۰۰ هزار کودک را شامل می‌شود، به ۴۸.۹ میلیون دلار سرمایه نیازمند است. درخواست بشر دوستانه ای که تا کنون تامین وجه نشده است.  

 بحران عدم امنیت غذایی در هائیتی به عنوان فقیرترین کشور قاره آمریکا، به ویژه در سال‌های اخیر تشدید شده است.

خشکسالی‌های مکرر، طوفان‌های شدید و از دست رفتن محصولات کشاورزی، عدم دسترسی خانواده‌ها به خدمات بهداشتی، همه‌گیری کووید-۱۹ و اعتراض‌های ضد دولتی و افزایش خشونت‌ها نه تنها مشکلات بسیاری برای ساکنین این منطقه به بار آورده بلکه بر اساس تحلیل‌های این نهاد وابسته به سازمان ملل، حدود چهار میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از شهروندان این کشور، تقریبا نیمی از جمعیت این کشور کارائیب با ناامنی غذایی بسیار شدید مواجه هستند.  

اقتصاد کشورهای فقیر آمریکای مرکزی، تحت شرایط قرنطینه و محدودیت‌های مرتبط با همه‌گیری ویروس کرونا از هم پاشیده است. از طرفی وقوع توفان‌های سهمگین «اِتا» و «لوتا» در مناطق وسیعی از نیکاراگوئه، گواتمالا و هندوراس و به دنبال آن خرابی‌ها، سیلاب‌های بزرگ و رانش زمین در ماه نوامبر ۲۰۲۰ (آبان ماه) موجب تشدید معضلات این منطقه شده است.

سازمان غیر دولتی «اقدام علیه گرسنگی» پیشتر از تشدید سه برابری شمار افرادی که از عدم امنیت غذایی در آمریکای لاتین رنج می‌برند در سال ۲۰۲۰ ناشی از شیوع بیماری کووید-۱۹ خبر داد.

بر اساس مطالعات انجام شده توسط سازمان «اقدام علیه گرسنگی» بر روی سه هزار و ۷۰۰ خانوار در منطقه آمریکای مرکزی از نیکاراگوئه تا گواتمالا، از هر ۱۰ خانواده فقط یک مورد از آن‌ها در شرایط امنیت غذایی قرار داشته و دست‌کم سه میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در تامین غذای خود مطابق با حداقل استانداردهای کمیت و کیفیت غذایی با مشکل مواجهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha