بهرام سرمست روز چهارشنبه درجلسه ستاد مدیریت بحران قم در سالن کرامت استانداری، افزود: وضعیت بستری و ابتلا به کرونا در قم نزولی است و باید از عادی انگاری این ویروس جلوگیری شود.
وی ادامه داد: واکسیناسیون کرونا در گروه های هدف در قم باید با اقناع سازی و فرهنگ سازی توسط نهادهای متولی باید به سمت مطلوبیت بیشتر حرکت کند.
استاندار قم یادآور شد: به جز پایانههای مسافربری درون شهری و اماکن ورزشی، در بیشتر دستگاهها و مراکز خدمات رسان رعایت پروتکلهای بهداشتی مطلوب و رضایت بخش است.
سرمست در ادامه با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف برق در واحدهای صنعتی ابراز داشت: با پایبندی به مصوبه هیات وزیران مسوولان استانی میتوانند نوبت کاری روزانه خود را به شب منتقل کنند.
به گفته وی، به دلیل حساسیتهای موجود شرکت توزیع نیروی برق قم از قطعی برق در بخش شیلات و مجتمعهای مشکل دار دامپروری خودداری نماید.
ساعت کاری ادارات قم تغییر میکند
استاندار قم خاطرنشان کرد: با مدیریت مصرف برق، خاموشی ها در بخش خانگی باید به حداقل برسد و در بخش ادارات نیز از روز دوشنبه هفته آینده ساعت اداری از ۶ و ۳۰ دقیقه صبح تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه ظهر تغییر مییابد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم نیز در این جلسه، اظهار داشت: تبلیغات ویژه انتخابات در قم باید با تجمع حداقلی و با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی باید انجام بگیرد.
بیژن سلیمانپور ادامه داد: در حال حاضر فقط یک ستاد انتخاباتی در این استان شکل گرفته و نامزدهای دیگر انتخابات ریاست جمهوری هنوز فعالیت های خود را در این استان آغاز نکردهاند.
وی با اشاره به محدودیتهای سفر در تعطیلات پیش رو، گفت: ورودیهای قم از ظهر امروز تا دوشنبه هفته آینده برای ورود پلاک های غیربومی ممنوع میشود.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به همراه ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، میاندورهای مجلس یازدهم شورای اسلامی و میاندورهای مجلس خبرگان رهبری، ۲۸ خردادماه امسال برگزار میشود.
استان قم که از ۱۸ فروردینماه امسال در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته بود، از ۱۴ اردیبهشتماه جاری وارد شرایط نارنجی شد.
ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید-۱۹» میشود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دستدادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصلهگذاری اجتماعی» توصیه شده است.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، میتوانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخآباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبهچی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.
نظر شما