۱۳ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۲۴
کد خبرنگار: 1291
کد خبر: 84352951
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

خبرهای کوتاه از چهارمحال و بختیاری

۱۳ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۲۴
کد خبر: 84352951
خبرهای کوتاه از چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- ایرنا- لزوم تامین کمبود مُرغ در بازار بروجن و وضعیت بازاریابی و فروش اولیه تولیدات نمدی از مهم‌ترین خبرها در چهارمحال و بختیاری است.

فرماندار بروجن با اشاره به کمبود مُرغ در بازار گفت: کمبود مرغ مورد نیاز مردم این شهرستان باید جبران و به‌موقع تامین شود.

مسعود ملکی در شورای اداری شهرستان بروجن تاکید کرد: ۲۵ واحد مرغداری این شهرستان ۹۰۰ تن مُرغ زنده خود را به کشتارگاه‌های چهارمحال و بختیاری تحویل دادند و از این میزان تولید کمتر از ۳۰۰ تن به شهرستان اختصاص یافت و بقیه در سایر نقاط استان توزیع شد.

ملکی تصریح کرد: این در حالی است که پیش از این، تولید مرغ بروجن به استان اصفهان داده و ۲ برابر آن وارد شهرستان بروجن می‌شد.

وی یادآور شد: در ماه‌های قبل روزانه ۱۵ تن مرغ از اصفهان وارد شهرستان بروجن می‌شد اما اکنون علاوه بر کشتار مرغ تولیدی این شهرستان در کشتارگاه‌های چهارمحال و بختیاری روزانه تنها چهار هزار و ۶۰۰ کیلوگرم سهمیه به شهرستان بروجن اختصاص می‌یابد.

رییس شورای اداری بروجن اظهار داشت: تنش آبی در شهرستان بروجن به یک مساله جدی در حوزه آشامیدنی، کشاورزی، دامداری و دامپروری تبدیل شده است و در همین راستا مسوولان مرتبط باید نسبت به چاره‌اندیشی جدی و سریع در این بخش اقدام کنند.

ملکی با اشاره به خشکسالی‌های مستمر و کمبود شدید منابع آب گفت: گروه‌های مختلف به‌ویژه دستگاه‌های اجرایی صرفه‌جویی در مصرف آب را اولویت اصلی خود قرار دهند.

به گزارش ایرنا، بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

وضعیت بازاریابی و فروش تولیدات نمدی شهرکرد بهبود یابد

شهردار مرکز چهارمحال و بختیاری گفت: برای شکوفایی و تحقق اهداف مورد نظر در تبدیل شهرکرد به‌عنوان شهر ملی نمد، باید وضعیت بازاریابی، فروش و تامین مواد اولیه تولیدات نمدی و اشتغال‌زایی در این بخش بهبود یابد.

بهادر عبدالغنی در نشست شهر ملی نمد تاکید کرد: شهرداری شهرکرد برای توجه به نمدمالی در مرکز چهارمحال و بختیاری، اجرای طرح عمرانی در کوی نمدمالان، نصب تندیس مرد کلاه‌مال، نام‌گذاری بخشی از خیابان ملت به‌نام "گذر صنایع‌دستی" و پیش‌بینی قسمتی از فرهنگ‌سرای نشاط به‌منظور موضوع نمد را اجرایی کرده است.

وی افزود: شناسایی نقاط قوت و ضعف در حوزه شهر ملی نمد و ارائه راهکارهای علمی و عملی برای رفع کاستی‌ها و تقویت ظرفیت‌های این حوزه در دستور کار شهرداری شهرکرد قرار دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تفاهم‌نامه منعقد شده بین این اداره‌کل و شهرداری شهرکرد تنها مختص به حوزه صنایع‌دستی نیست و می‌تواند در بخش‌های میراث‌فرهنگی و گردشگری هم اجرایی شود.

مهرداد جوادی تصریح کرد: قدمت شهرکرد، تعداد هنرمندان،  میزان تولیدات و صادرات و تأمین مواد اولیه در چهارمحال و بختیاری، از شاخص‌های نام‌گذاری شهرکرد به‌عنوان شهر ملی نمد بوده است.

وی یادآور شد: شهرداری می‌تواند با نصب المان‌های شهری با موضوع نمد و راه‌اندازی بازارچه نمد به‌صورت دائمی و موقت، طراحی نماد شهر ملی نمد، طراحی و استفاده از لوگو در مکاتبات اداری و برگزاری جشنواره خلاقیت و نوآوری با موضوع نمد،‌ نسبت به تحقق اهداف شهر ملی نمد اقدام کند.

جوادی اظهار داشت: نوسانات قیمت، خام‌فروشی و خروج پشم از چهارمحال و بختیاری باعث شده تا هنرمندان این استان مواد اولیه را با قیمت بالاتری در بازار تهیه و خریداری کنند.

به گزارش ایرنا، شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری در مرداد ۱۳۹۷ به‌ عنوان شهر ملی نمد به ثبت رسید و هم‌اکنون ۵۰۰ هنرمند در این استان به‌صورت سنتی و نوین به تولید محصولات نمدی مشغول هستند که در سال‌های گذشته به‌طور میانگین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار دلار محصولات نمدی از این استان به خارج از کشور صادر شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha