منصور غلامی افزود: حوزه لجستیک و زنجیره تامین یکی از بسترهای موفقیتساز در دنیا به شمار میرود و امروزه رقابت شرکت ها و بنگاههای تجاری تنها براساس معیارهای کیفی صورت نمیگیرد، بلکه زنجیره تامین هم یکی از فاکتورهای تاثیرگذار آن است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه علم و فناوری تلاش زیادی صورت گرفته که با ایجاد تخصص در لجستیک و زنجیره تامین فناوری و دانش مرتبط در خدمت حوزههای تجاری قرار گیرد.
غلامی با تاکید بر اینکه دانشگاهها و مراکز علمی به لحاظ تحقیقات و تربیت نیروی انسانی میتوانند در حوزه لجستیک و زنجیره تامین نقش داشته باشند، گفت: متخصصان و دست اندرکاران این حوزه باید تلاش کنند تا ارزشهای نهفته آن در سازمانهای مختلف نهادینه شود.
وزیر علوم اعلام کرد که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آمادگی دارد تعامل خود را با نهادهای سیاستگذاری از طریق جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین ادامه دهد و از این طریق مشوق استعدادهای جوان و خلاق این حوزه باشد.
به گزارش وزارت علوم ، دومین دوره جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین با هدف ترویج و فرهنگسازی مباحث تخصصی لجستیک و زنجیره تامین در حوزه تولید و خدمات کشور امروز (چهارشنبه) با پیام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
نظر شما