مدیرکل آموزش فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری گفت: این دپارتمانها با بهرهگیری از فضا، تجهیزات و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی جهت ارائه آموزشهای مهارتی در حوزههای گیاهان دارویی و ماهیان سرد آبی بر اساس استانداردهای سازمان آموزش فنی و حرفهای به منظور مهارتآموزی و ارتقاء مهارت متقاضیان فعال شده است.
فرانک کبیری روز چهارشنبه در آیین آغاز به کار این دپارتمانهای تخصصی افزود:در دپارتمان گیاهان دارویی،آموزش کشت، فراوری آن شامل اسانسگیری، عرقگیری، خشک کردن و تولید انواع دمنوشها، کار با انواع دستگاههای مورد نیاز فراوری گیاهان دارویی به دانشجویان و سایر متقاضیان ارائه میشود.
وی گفت: با فعال شدن این دپارتمان استانداردهای آموزشی مصوب از جمله اسانسگیری و عرقگیری گیاهان دارویی، کشت بومی آن و نحوه تکثیر و تولید نشاء کرفس کوهی آموزش داده میشود.
کبیری اظهار داشت:در دپارتمان آموزش تخصصی ماهیان سردآبی نیز استانداردهای پرورش بچه ماهی، شناخت بیماریهای ماهیان سردآبی، مبارزه با بیماری ماهیان، راهاندازی استخرپرورش ماهی، پرورش ماهیان سردآبی در آب چاه، پرورش ماهی در قفس ،نحوه بهداشت و کنترل بیماری در استخر پرورش ماهی و سایر استانداردهای مرتبط آموزش داده میشود.
وی گفت: به مهارتآموزان این دپارتمانها که در آزمونهای پایان دوره حدنصاب قبولی را کسب کردند گواهینامه مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفهای اعطاء میشود.
مدیرکل آموزش فنی وحرفهای چهارمحال و بختیاری گفت: این دپارتمانها در راستای تحقق شعار سال و استفاده از ظرفیت در حوزه گیاهان دارویی و ماهیان سردآبی فعالیت شود تا از موازی کاری در حوزه آموزش جلوگیری شود و از توان علمی استادان دانشگاه و مربیان آموزش فنی و حرفهای در راستای آموزش براساس استانداردهای بینالمللی استفاده شود.
به گزاش ایرنا، تاکنون ۶ هزار و ۵۰۰ استاندارد آموزشی تهیه و تدوین شده و همچنین در سایت آموزش فنی و حرفهای بارگذاری شده است.
نظر شما