فرماندار: خانه خلاق و نوآوری در ملایر راه‌اندازی می‌شود

همدان- ایرنا- معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر گفت: این شهرستان با کسب ۲ عنوان جهانی مبل و منبت و انگور و دارا بودن ظرفیت‌های بالایی در حوزه صنایع فرهنگی و هنری، به‌‎زودی صاحب خانه خلاق و نوآوری می‌شود.

به گزارش ایرنا، «قدرت الله ولدی» شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی توسعه شرکت‌های دانش بنیان و صنایع خلاق در شهرستان ملایر با حضور مشاور معاون علم و فناوری رئیس جمهوری اظهار داشت: ملایر با دارا بودن توانمندی و ظرفیت‌هایی بالایی همچون وجود مراکز دانشگاهی و آموزش عالی و صنایع خلاق، می‌تواند به شهر خلاق تبدیل شود.

وی با اشاره به فعالیت مرکز رشد واحدهای فناور ملایر از ۸۹ افزود: علاوه بر ۲ برند جهانی منبت و انگور، ظرفیت‌های ملایر در حوزه کشاورزی، صنایع، موادمعدنی و فروسیلیس بی‌نظیر است و در حوزه علمی، آموزشی و پژوهشی نیز با دارا بودن ۱۱ مرکز دانشگاهی و آموزش عالی و تحصیل بیش از ۱۶ هزار دانشجو، در استان همدان سرآمد است.

فرماندار ویژه ملایر وجود وحدت و همدلی بین مجموعه این شهرستان با مدیریت خوب استاندار همدان را عامل رشد و توسعه همه‌جانبه این شهرستان دانست و بیان کرد: ارتباط دانشگاه‌های ملایر به ویژه دانشگاه ملی ملایر که به‌تازگی به جمع دانشگاه‌های جامع کشور پیوسته و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با صنعت و کشاورزی تنگاتنگ است.

ولدی ادامه داد: از همان ابتدای جهانی شدن مبل و منبت و انگور، این ۲ واحد دانشگاهی در کنار این ۲ صنعت شاخص بودند و هم اکنون نیز با ایجاد پژوهشکده‌های انگور و کشمش و مبل و منبت در دانشگاه ملی ملایر و سرای نوآوری مبل و منبت در دانشگاه آزاد، گام‌های خوبی در زمینه پرورش ایده‌ها و خلاقیت و تبدیل آنها به محصول برداشته شده است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اختصاص سالانه بودجه سنواتی خوب برای حوزه علم و فناوری در مجلس گفت: امسال در یک حوزه ۱۷۵ میلیون دلار بودجه در این حوزه اختصاص یافت که رقم قابل اعتنایی است و می‌تواند گشایش خوبی ایجاد کند.

«حجت الاسلام احد آزادیخواه» به ظرفیت‌های ملایر در زمینه خیاطی، مواد معدنی، فروسیلیس با ایجاد شهرک صنعتی امام رضا(ع)، فعالیت ۷۰ واحد سیلیس کوبی، وجود محصولات باغی و اشتغال یک سوم جمعیت این شهرستان در این حوزه و مبل و منبت اشاره و بیان کرد: این ظرفیت‌ها مشوق خوبی برای تبدیل ملایر به شهر خلاق و نوآوری است.

وی با بیان اینکه زیربنای کار در حوزه علم و فناوری در ملایر فعال است افزود: در پژوهشکده انگور و کشمش ملایر کارهای پژوهشی خوبی صورت گرفته و در حوزه مبل و منبت به دنبال به‌روزرسانی و ایجاد بازارهای جدید هستیم و در این حوزه‌ها باید ردپایی از خانه خلاق داشته باشیم.

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس یازدهم ادامه داد: شرکت کیان کرد ملایر که با صد درصد ظرفیت اسمی فعال است و ۳۰ درصد نیاز کشور در تولید نخ پلاستیک را تامین می‌کند، با حمایت فرماندار ویژه ملایر طرح توسعه آن نیز با بیش از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است که می‌تواند بیش از ۶۰ درصد نیاز کشور را در این حوزه تامین کند.

حجت الاسلام آزادیخواه بیان کرد: سرمایه‌گذار این شرکت بسیار پرانگیزه است و زمینی برای گیاهان دارویی در این شرکت مهیا است که نیاز به حمایت حوزه معاونت علم و فناوری رئیس جمهوری دارد تا به صورت آزمایشی شروع به کار کند.

امام جمعه ملایر نیز عامل موفقیت هر دولت و نظامی را تمسّک به اصول دانست و گفت: کسانی که از شایستگی، فکر و ایده، اختراع و اکتشاف برخوردار هستند، مقدّم دانستن آنها عامل موفقیت است.

حجت الاسلام «محمدباقر برقراری» افزود: در این دولت دکتر ستاری معاون علم و فناوری رئیس جمهوری که خود صاحب فکر و ایده است، بسیار خوب عمل کرد که این عملکرد قابل تقدیر است.

وی با تاکید بر اینکه برای رسیدن به صنعت نیاز به پژوهش و فناوری داریم ادامه داد: در شهرستان ملایر همه به دنبال تبدیل علم به ثروت و صنعت هستند و این ظرفیت‌ها به دولت، نظام و کشور برای سرعت بخشیدن به تبدیل علم به ثروت و صنعت کمک می‌کند.

به گزارش ایرنا، پس از این نشست با حضور «پرویز کرمی» مشاور معاون علم و فناوری رئیس جمهوری از یک شرکت دانش‌بنیان، ظرفیت‌های وقف در ملایر و شرکت کیان کرد بازدید به عمل آمد. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha