مظفر یوسفی پور روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: استان زنجان ۱۹۸ واحد کوچک و بزرگ گلخانه دارد که از این تعداد ۱۳۶ واحد ۳۵ هکتاری تجاری، تحقیقاتی و خانگی فعال است.
به گفته وی، در حال حاضر استان ۲ شهرک گلخانه ای فعال در شهرستان های طارم و زنجان دارد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: شهرک گلخانه ای خمارک در شهرستان خدابنده آماده شده و در حال واگذاری به سرمایه گذار برای تولید محصول است و شهرک گلخانه ای وحدت در شهرستان ابهر نیز در دست احداث است.
یوسفی پور یادآوری کرد: در این شهرک ها و واحدهای کوچک و بزرگ گلخانه ای استان زنجان سالانه چهار هزار تن توت فرنگی، خیار، انواع سبزی، فلفل دلمه ای و گوجه فرهنگی کشت می شود.
وی خاطرنشان کرد: توت فرنگی و فلفل دلمه ای تولیدی در استان زنجان روانه بازار تهران می شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: جهاد کشاورزی علاوه بر فعالیت های ترویجی و آموزشی در تامین تسهیلات با بهره ۹ درصد برای احداث سازه و تامین سرمایه درگردش و نیز ایجاد زنجیره تولید با راهاندازی پشتیبان گلخانه در جهت توسعه گلخانهها تلاش می کند.
یوسفی پور ادامه داد: برنامههای مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی در حوزه گلخانهها از نظر کمی توسعه سطح گلخانهها و افزایش تولید با جذب سرمایههای بخش خصوصی با تلفیق تسهیلات بانکی است.
وی اضافه کرد: به لحاظ کیفی ایجاد اشتغال، تولید پایدار و عرضه محصولات سالم با تکیه بر توان فارغالتحصیلان کشاورزی به عنوان مسئولان فنی گلخانه که با محوریت سازمان نظام مهندسی کشاورزی آموزش های لازم را دیدهاند، از دیگر برنامه ها است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: بیش از ۵۰۰ نفر در گلخانههای استان مشغول به کارهستند.
به گزارش ایرنا، از چهار هزار تن محصول گلخانهای یکهزار و ۸۰۰ تن توت فرنگی و ۲ هزار و ۲۰۰ تن نیز گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، خیار و انواع سبزی کشت می شود.
به لحاظ کیفیت بالای توت فرنگی و فلفل دلمه ای تولیدی زنجان، غرفه داران استان تهران استقبال قابل توجهی در خرید این محصول دارند و پیک برداشت توت فرنگی در زنجان پنج نوبت و در دیگر استان ها سه نوبت است.
نظر شما