"علی رسولیان" پنجشنبه شب در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان قاینات افزود: سعی و تلاش دشمنان به زانو درآوردن کشور و شکست صنعت ما بود و چالش شیوع ویروس کرونا نیز مزید بر علت شد.
وی اظهار داشت: علیرغم همه محدودیتها و تحریمها با تلاش و کوشش فعالان اقتصادی، بخش صنعت در سال گذشته حدود هشت درصد رشد داشت که باید قدردان همه صنعتگران و مدیران باشیم.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: سال گذشته بیش از هزار و ۵۵۷ واحد تولیدی و صنعتی راکد در شهرکها و نواحی صنعتی کشور با همکاری ۵۰۰ مشاور احیا شد که ایجاد ۲۷ هزار شغل را در پی داشت.
وی افزود: احیای واحدهای راکد در سال جاری نیز ادامه دارد و یک هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی و صنعتی راکد در شهرکهای صنعتی کشور احیا میشود.
رسولیان اظهار داشت: با کسانی که زمینهای واگذار شده را محبوس کرده و فعالیتی ندارند، برخورد قانونی میشود و به افرادی که بهرهبرداری پیش از موعد داشته باشند، تخفیف بهرهبرداری تعلق خواهد گرفت.
وی گفت: برای ایجاد اشتغال چارهای جز تولید نداریم و به عنوان مسوولان صنعتی و اقتصادی شرایط را برای کارآفرینان و بخش خصوصی که در صنعت سرمایهگذاری کردهاند، فراهم میکنیم.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند هم در این نشست از همدلی و همراهی بخش خصوصی و دولت در جهت رفع موانع تولید قدردانی کرد.
محسن احتشام گفت: با وجود تصویب دولت، شهرکهای صنعتی بیرجند و قاین هنوز از معافیت مالیاتی برخوردار نشده است.
وی افزود: قیمتگذاری پایین زمین در شهرک صنعتی مشوق خوبی است ولی کار را برای وثیقهگذاری مشکل کرده است.
فرماندار قاینات هم با اشاره به ظرفیتهای این شهرستان گفت: کارخانه سیمان، مجتمع فولاد، شرکتهای سهامی زراعی، ۸۰ واحد تولیدی و ۲ محصول استراتژیک زرشک و زعفران نشان از قابلیت بالای شهرستان قاینات در بخش اقتصادی دارد.
محمد کریمی افزود: تعیین تکلیف واحدهایی که در تملک بانکها هستند، افزایش سهمیه آب مصرفی شهرک صنعتی از هزار و ۵۰۰ به ۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب، کاهش قیمت زمین و هزینههای فاضلاب در شهرک صنعتی قاین برای ایجاد مشوقهای بیشتر در مناطق کمتر توسعه یافته از درخواستهای فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران بخش خصوصی است.
وی گفت: اجرای پست گاز ۲۰ هزار متر مکعبی شهرک صنعتی شماره ۲ قاین، تامین زیرساختهای شهرک صنعتی فاز ۱ و ۲ شهر خضری دشت بیاض، ایجاد ناحیه تخصصی فولاد در بخش نیمبلوک، احداث حداقل ۱۰ واحد سوله کارگاهی در شهرکهای صنعتی شهرستان قاینات و ایجاد مشوقهای خاص سرمایهگذاری در مناطق کمتر توسعه یافته از دیگر درخواستها است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران عصر پنجشنبه در سفر به شهرستان قاینات از واحدهای تولیدی تیرک، صنایع گسترش قاین و نهرآب بازدید و در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان قاینات شرکت کرد.
علی رسولیان که روز پنجشنبه وارد بیرجند شد، ابتدا در نشست ستاد توسعه خاوران شرکت کرد و با حضور وی تفاهمنامه همکاری سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و استانداری خراسان جنوبی امضا شد.
تفاهمنامه تامین اعتبارات لازم برای تکمیل زیرساخت شهرکها و نواحی صنعتی استان خراسان جنوبی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان در ستاد توسعه خاوران به امضا رسید.
همچنین فاز نخست واحد تولید آجر و جرمهای نسوز با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار خراسان جنوبی در شهرستان سربیشه به بهرهبرداری رسید و عملیات اجرایی طرح تولید دولومیت کلسینه و زینتر شده در این شهرستان آغاز شد.
بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان قاینات از دیگر برنامههای سفر یک روزه معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به خراسان جنوبی بود.
نظر شما