۱۷ خرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۴۹
کد خبرنگار: 3090
کد خبر: 84357428
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه همدان: طرح نسخه الکترونیک خدمت‌رسانی را شفاف می‌کند

همدان- ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: در راستای اجرای طرح نسخه الکترونیک با حذف دفترچه تامین اجتماعی از چرخه درمان کشور، علاوه بر شفافیت در خدمت‌رسانی به مردم و کاهش ترددهای غیرضروری صدها هزار تن کاغذ نیز صرفه‌جویی می‌شود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین «حبیب الله شعبانی موثقی» روز دوشنبه در دیدار با مدیر کل تامین اجتماعی استان همدان، به حذف دفترچه تامین اجتماعی اشاره کرد و اظهار داشت: حذف دفترچه، در کنار آن که فرایند کار را آسان‌تر می‌کند، در چاپ و استفاده از کاغذ نیز جلوی اسراف را می‌گیرد، البته لازم است که با فرهنگ سازی در جامعه، فواید آن را برای مردم بازگو کنیم.

وی با بیان اینکه مسئولان و پرسنل تامین اجتماعی خدمت به جامعه هدف را توفیقی برای خود بدانند، گفت:  سیاست جدید در بحث تعدیل مراجعات حضوری و انجام فرایند بازنشستگی موضوعی است که باید سعی کنیم بیشتر به این سمت حرکت کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان افزود: همه مسئولان باید در جهت رضایت مردم تمام تلاش خود را به کار گیرند چرا که حرکت در مسیر رضایت مردم، حرکت در مسیر رضایت پروردگار عالم است.

حجت الاسلام والمسلمین شعبانی موثقی یکی از ویژگی‌های مهم برای مومنان را رسیدگی به اقشار بی‌سرپرست عنوان کرد و گفت: بزرگان دین ما به عنوان سرپناهی برای این افراد در طول تاریخ بوده‌اند و لذا امروز نیز خدمت به این افراد توفیقی از جانب خداوند است.

وی با بیان اینکه حمایت از افراد بازنشسته در دین اسلام بسیار مورد تاکید بوده، مطرح کرد: اهل بیت، نگاه  حمایتی نسبت به این جامعه هدف داشتند و بنابر فرمایش امیرالمومنین(ع) بیت‌المال مسلمین موظف به تامین این افراد است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با اشاره به اینکه دولت باید از این افراد حمایت کند، عنوان کرد: یکی از مصادیق صرف بیت‌المال در مباحث بودجه، کمک به جوامع بازنشسته و یا بی‌سرپرست است که لازم است دولت توجه بیشتری نسبت به آنها داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین شعبانی موثقی با اشاره به اینکه غالب جامعه هدف تامین اجتماعی، افراد بازنشسته و سالخورده هستند، گفت: در این جا باید از این عزیزان تقدیر ویژه‌ای داشته باشیم که با وجود همه سختی‌ها، متانت خود را حفظ کرده‌اند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان یادآور شد: در این مدت شاید حقوق این افراد یک میلیون اضافه شده، اما هزینه‌های آنها چهار برابر شده، بنابراین با وجود اعتراضات به حق این قشر، برخوردی با متانت داشته‌اند که خیلی ارزشمند است.

نسخه‌نویسی الکترونیک یک تحول و خدمت ماندگار در حوزه سلامت برای مردم است و کمک بسیاری در ساماندهی وضعیت سلامت مردم خواهد داشت.

طبق آخرین آمار ۱۵۰ پزشک عمومی، ۱۶۲ متخصص و فوق تخصص، ۳۵ دندان پزشک، ۱۸۱ داروخانه، ۵۲ آزمایشگاه، ۴۰ مرکز توانبخشی، ۲۳ پرتوپزشکی، ۲۵ درمانگاه خصوصی و خیریه، ۹ درمانگاه خصوصی و ۱۹ بیمارستان طرف قرارداد با اداره کل بیمه سلامت هستند.

 ۲۹۵ پزشک طرف قرارداد با بیمه سلامت استان سال گذشته ۴۲۲ هزار نسخه‌ الکترونیک نوشتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha