حمید حاجیزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در زمینه اجرای این طرحها، ۲۱ هزار متر مربع آسفالت، ۲ هزار و ۴۷۰ متر طول جدول و هزار و ۷۷۱ متر مربع سنگ فرش انجام شده است.
وی مجموع اعتبار هزینه شده برای آسفالت این روستاها را ۴۹ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) به عنوان معین اقتصادی شهرستان سربیشه و بخش دُرح در زمینه آسفالت روستاهای مرزی ۲۱ میلیارد ریال اعتبار هزینه کرده است.
رییس بنیاد مسکن شهرستان سربیشه اظهار داشت: از محل تفاهمنامه توسعه درح، عملیات زیرسازی و آسفالت روستاهای چاپنسر، باغسنگی، علی هدیه، خوشاب، کفاز، سفالبند و خاکک بخش مرزی درح سربیشه انجام شد.
وی ادامه داد: سال گذشته در مجموع ۷۲ میلیارد ریال برای اجرای طرحهای هادی شهرستان سربیشه از محل منابع مختلف مصوب شد که از این مقدار اعتبار ۶۶ میلیارد و ۴۹۸ میلیارد ریال آن اختصاص یافت و در زمینه اجرا و تکمیل ۲۳ طرح هادی هزینه شد.
حاجیزاده گفت: در مجموع ۱۲۸ روستا براساس سرشماری سال ۹۵ در شهرستان سربیشه وجود دارد و در تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان تهیه طرح هادی انجام شده است.
وی افزود: شهرستان سربیشه ۱۱۴ روستای زیر ۲۰ خانوار دارد که در ۷۳ روستای زیر ۲۰ خانوار طرح تعیین محدوده انجام شده است.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سربیشه اظهار داشت: در ۷۰ روستای این شهرستان اجرای طرح هادی روستایی را انجام دادیم و ۱۸۴ پروژه در این تعداد روستا با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان اجرا شد.
همزمان با سفر معاون اول رییس جمهوری به استان خراسان جنوبی و برگزاری همایش ملی روز روستا و عشایر در این استان - ۱۵ مهر ۹۸ - برای چهار شهرستان مرزی استان تفاهمنامههایی امضا شد که این مناطق دارای ضریب محرومیت بیشتر از سایر نقاط هستند.
براساس این تفاهمنامهها ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در نهبندان، کمیته امداد امام خمینی (ره) در بخش درح سربیشه، سازمان بسیج سازندگی در زیرکوه و بنیاد علوی برای شهرستان درمیان دستگاههای معین توسعه انتخاب شدند.
خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و شهرستان مرزی سربیشه با سه بخش مرکزی، مود و درح در ۶۶ کیلومتری بیرجند است.
نظر شما