عصمت نصیری قیداری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در زمان حاضر سه گروه در شهر قیدار، ۲ گروه در شهر سجاس، ۲ گروه در شهر کرسف و یک گروه در شهرگرماب در زمینه های رشتهبری، خیاطی، گلیم بافی، لحاف دوزی، چرم دوزی و پخت نان فعالیت می کنند.
به گفته این مسوول، برای هر گروه بطور متوسط مبلغ ۳۵۰ میلیون ریال کمک بلاعوض با هدف تجهیز، ارتقا و خرید مواد اولیه پرداخت شده است.
نصیری قیداری با بیان اینکه گروههای همیار متشکل از زنان سرپرست خانوار با اتکا به ظرفیت و مهارتهای خود روی پای خود ایستاده اند، افزود: اولین گروه همیار در سال ۸۶ فعالیت خود را در این شهرستان آغاز کرده و هم اکنون نیز تعداد این گروه ها به عدد ۸ می رسد.
وی، انگیزه و مهارت زنان سرپرست خانوار را از شروط اولیه برای تاسیس گروه همیار بیان کرد و گفت: به منظور اطمینان از توانمندی و استقلال زنان سرپرست خانوار، آنها می توانند همچنان تا 2 سال تحت پوشش بهزیستی باشند.
نصیری افزود: ظرفیت سازی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش و پشت نوبت از طریق اجرای برنامه گروه های همیار، آموزش مهارت های زندگی با همکاری مرکز پیشگیری سازمان به منظور فراهم آوردن زمینه های توانمندسازی پایدار و ارتقای سطح بهداشت روان و پیشگیری از آسیب های روانی- اجتماعی ویژه زنان سرپرست خانوار و اعضای خانواده انان را از برنامه های بهزیستی ذکر کرد.
وی اضافه کرد: طرح غربالگری جسمی زنان سرپرست خانوار به منظور ارتقای سطح سلامت زنان خانواده های تحت پوشش از دیگر اولویت های بهزیستی در برنامه توانمندسازی و حمایت از زنان سرپرست خانوار است.
به گفته رییس اداره بهزیستی شهرستان خدابنده هم اکنون یک هزارو ۱۰۸ زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی ۸۲۸ خانوار مستمری بگیر بوده و مابقی از دیگر خدمات سازمان بهره مند هستند که سال گذشته ۶ نفر از فرزندان زنان سرپرست خانوار از معافیت سربازی برخوردار شدند.
نظر شما