فعال سیاسی: انتخابات فرصتی برای رفع مشکلات و چالش‌ها است

بیرجند - ایرنا - دبیر حزب جوانان ایران اسلامی در خراسان جنوبی گفت: انتخابات فرصتی برای رفع چالش‌ها و مشکلات کشور است که نباید این فرصت را از دست بدهیم.

علی غنی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: قهر با صندوق رای مشکلات کشور را حل نمی‌کند و کسانی که نمی‌خواهند در انتخابات شرکت کنند طبیعتا در آینده نمی‌توانند اظهار نظری داشته باشند.

وی اظهار داشت: رفع مشکلات اقتصادی نخستین انتظار از رییس جمهوری و دولت آینده است که این بخش هم راه‌حل سیاسی دارد.

دبیر حزب جوانان ایران اسلامی در خراسان جنوبی گفت: تا زمانی که با دنیا تنش‌زدایی نداشته باشیم چون وابسته به خیلی از این موارد هستیم نمی‌توانیم مشکلات داخلی را حل و فصل کنیم.

وی گفت: اگر بتوانیم تنش‌زدایی کرده و با همسایگانی که در چارچوب مقررات و قوانین جمهوری اسلامی هستند ارتباطات تنگاتنگ داشته باشیم و خیلی از مسایل سیاسی از جمله تحریم‌ها رفع شود به دنبال آن مشکلات اقتصادی هم حل خواهد شد.

غنی ادامه داد: در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هفت نفر نامزد هستند که دیدگاه‌های مختلفی نسبت به مسایل روز دارند.

وی گفت: مقداری فضای این دوره انتخابات سرد به نظر می‌رسد البته شرایط هم تا حدودی در این دوره برای حضور مردم سخت‌تر شده است و برخی عملکردهای مسوولان و مشکلات اقتصادی بی‌تاثیر نبوده است.

فعال سیاسی اصلاح‌طلب اظهار داشت: معتقدم عواملی از قبیل رد صلاحیت‌های شورای نگهبان در این زمینه خیلی تاثیر نداشته چون رویه تایید صلاحیت نامزدها توسط شورای نگهبان نسبت به دوره‌های قبل تغییر نکرده و به همان منوال دنبال شده است.

وی افزود: بدون شک دولت نقاط مثبت و تنگناهایی مانند تحریم‌های ناجوانمردانه، کرونا، سیل‌ و خشکسالی‌ها را داشته است که سبب شده نتواند خیلی از برنامه‌های بخش‌های مختلف سیاسی و اقتصادی را به طور کامل محقق کند.

غنی با بیان اینکه مردم می‌توانند در این دوره از انتخابات آگاهانه انتخاب کنند گفت: در این مدت باقیمانده تا برگزاری انتخابات رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما می‌توانند نقش مهمی در انتخابات پرشور داشته باشند و مردم را تشویق به حضور در انتخابات کنند.

وی افزود: مناظره نخست در سطح پایین بود و نامزدها فضا را به سمت حاشیه بردند از طرفی سوالات و نحوه مدیریت مناظره اصلا شبیه به مناظره نبود بلکه شبیه مجادله بود و شاید مقداری فضای انتخاباتی را سردتر کرد.

دبیر حزب جوانان ایران اسلامی در خراسان جنوبی گفت: اگر اعتقاد بر این است که باید رای حداکثری باشد، در روزهای باقیمانده صدا و سیما باید بی‌طرفانه عمل کند.

وی اظهار داشت: لازم است افرادی که هنوز مردم آنها را دوست دارند و به حرفشان گوش می‌دهند در صدا و سیما برنامه‌های مختلف بگذارند یا رویه مناظره تغییر یابد.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، دومین میان دوره‌­ای مجلس خبرگان رهبری و نخستین میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی یازدهم، ۲۸ خرداد امسال برگزار می‌شود.

انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با سراسر کشور در ۱۱ شهرستان استان خراسان جنوبی برگزار خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha