به گزارش روز شنبه ایرنا ، شیما زرآبادیپور روز شنبه با اعلام این مطلب ، افزود : با آغاز مهلت تبلیغات نامزدهای انتخابات شورای اسلامی شهر مواردی از نصب تبلیغات روی تجهیزات و مبلمان ترافیکی اعم از دکلهای دوربینهای نظارتی، تابلوها، پایه چراغهای راهنمایی و خود چراغها و امثال آن در سطح شهر دیده شده است.
وی افزود: این اقدام علاوه بر آسیب به امکانات یاد شده و تحمیل هزینه به شهر از جیب شهروندان، موجب آسیب به زیبایی بصری میشود.
سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین گفت : نامزدهای انتخاباتی بناست وارد شورا شوند تا عضو اتاق فکر شهر باشند و برای آن تصمیمگیری و تصمیمسازی کنند؛ بنابر این انتظار میرود خود آنان پیش از سایر شهروندان قانونمدار باشند و برای رسیدن به پیروزی از بیتالمال و جیب شهروندان هزینه نکنند.
زرآبادیپور، این موارد را نمونه تضییع حقوق شهروندان برشمرد و بر ضرورت خودداری نامزدها و هواداران آنان از انجام تبلیغات در فضاهای عمومی به خصوص تجهیزات ترافیکی شد.
نامزدهای انتخاباتی از تبلیغات روی تجهیزات ترافیکی شهر قزوین بپرهیزند
۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۳۶
کد خبر:
84363262

قزوین - ایرنا - سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری قزوین خواستار خودداری نامزدهای انتخاباتی از نصب آگهیها و تبلیغات روی تجهیزات و مبلمان ترافیکی سطح شهر شد.
نظر شما