۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸
کد خبرنگار: 1022
کد خبر: 84363931
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار گلستان: حضور گسترده در انتخابات تضمین کننده منافع نظام است

گرگان - ایرنا - استاندار گلستان با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت مشارکت گسترده در انتخابات گفت که حضور پرشور در این عرصه مهم سیاسی تضمین کننده منافع نظام است و به همین دلیل باید فارغ از هر گرایش سیاسی برای خلق آن تلاش کنیم.

هادی حق شناس عصر شنبه در نشست شورای اداری استان اظهار داشت: در فرصت باقی مانده به زمان برگزاری انتخابات باید تلاش ها برای خلق مشارکت گسترده مردم در انتخابات دوچندان شود تا فرصت سوء استفاده از دشمنان گرفته شود.

وی همچنین به جذب ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار از محل منابع مختلف طی سال ۹۹ در گلستان اشاره کرد و گفت: با جذب این منابع، زیرساخت هایی در حوزه های مختلف از جمله سد نرماب، زهکشی بخشی از اراضی اولویت دار در شمال استان، ۱۰ دور برگردان، چندین طرح آبخیزداری در ۱۰۰ هزار هکتار، نصب هشت دستگاه سی تی اسکن، افتتاح طرح های زیرساختی فرودگاهی، تعریض خط ریل مرزی و رونق تجارت، آغاز عملیات اجرایی اکتشاف نفت و گاز ایجاد شد.

وی تصویب منطقه آزاد تجاری اینچه برون را از دیگر موفقیت های سال ۹۹ گلستان عنوان کرد و افزود: برای تسریع در عملیاتی شدن این منطقه و برخورداری از مزایای آن، منطقه آزاد انزلی به عنوان معین انتخاب شده است.

حق شناس گفت: امسال هم ۱۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع مختلف برای توسعه گلستان لحاظ شده تا پیشرفت های این خطه تداوم داشته باشد.

استاندار گلستان: حضور گسترده در انتخابات تضمین کننده منافع نظام است

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان هم در این جلسه با اشاره به فراهم بودن همه شرایط لازم برای برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ از همه عوامل دخیل در برگزاری این رویداد مهم سیاسی خواست برای فراهم کردن زمینه مشارکت بیشتر مردم در این انتخابات تلاش کنند.

احسان مکتبی روز شنبه در جلسه شورای اداری گلستان اظهار داشت: از مدیران و عوامل برگزاری انتخابات انتظار می رود در این انتخابات ضمن صیانت از آرای مردم، عمل به قانون، میثاق با شهدا، رهبری و حقوق شهروندان را در دستور کار خود قرار دهند.

وی آمار واجدان شرایط گلستانی شرکت در انتخابات ۲۸ خرداد را یک میلیون و ۳۵۴ هزار نفر اعلام کرد و گفت که از این تعداد ۳۲ هزار و ۲۵۸ نفر رای اولی است .

به گفته معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان برای اخذ رای در این استان هزار و ۷۸۴ شعبه شهری، روستایی و سیار پیش بینی شده است .

مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان هم در این جلسه با اشاره به پیش بینی هواشناسی مبنی بر افزایش دمای استان طی روزهای پایانی هفته جاری، خواستار صرفه جویی مشترکان برای جلوگیری از قطعی برق شد.

علی اکبر نصیری افزود: برای آمادگی بیشتر در برگزاری انتخابات ۲۸ خرداد، روشنایی مکان های مجاور شعبه های اخذ رای استان بازبینی و در صورت وجود نقص، معایب آن برطرف شد.

دبیر مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی در گلستان هم در این جلسه با اشاره به این که این استان شمالی با حوادث پیش بینی نشده فراوان روبه رو است، تاکید کرد: مدیریت بحران  پدافندغرعامل در این خطه باید بیش از گذشته توسط دستگاه های مرتبط تقویت شود تا بروز خسارت به بخش های مختلف به حداقل برسد.

غلامعلی کوهساری بیان کرد: مدیریت در اجرای طرح های تامین آب شرب، شتاب دادن به سرمایه گذاری در شیرین سازی آب دریای خزر، پیگیری تغییر تعرفه گرمسیری و مدیریت حل خاموشی برق به نفع مشترکان، لحاظ سرمایه گذاری بیشتر در حوزه مدیریت آب و ممانعت از گسترش فرونشست و تهدید آن در سطح استان و مساعدت در تامین علوفه دامداران در شرایط مواجهه با خشکسالی از جمله مسایل بوده که در مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دستگاه های مرتبط باید پیگیری شود.

وی خطاب به مدیران دستگاه های استان گفت: انتظار می رود که برای توسعه گلستان نگاه را از جزیره ای خارج کرده و تمام استان در برنامه ریزی و اجرای طرح ها دیده شود به عنوان مثال سد نرماب در مینودشت ساخته و در آینده نزدیک هم مورد بهره برداری قرار می گیرد ولی سهم آب شهرستان آزادشهر در آن دیده نشده است.

نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی همچنین به انتخابات ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: حضور فعالانه در پای صندوق های اخذ رای در روز جمعه ۲۸ خرداد ، باعث بیمه نظام در برابر توطئه دشمنان می شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان هم با اشاره به این که این استان کم آب است، گفت: اکنون کمیته سازگاری با کم آبی  فعال شده و طرح های اطلاع رسانی از شرایط خشکسالی، مصرف بهینه آب، هماهنگی بین سازمانی به منظور پیگیری قانونی مصوبه ها در دست اجرا است.

سید محسن حسینی افزود: تاکنون ۱۲ هزار اطلاعیه در خصوص وضعیت منابع آبی منتشر، کنفرانس های خبری برگزار، ملاقات با ایمه جمعه و جماعات، فرمانداران انجام، شورای حفاظت منابع آب تشکیل و نیز۳۲ گروه گشت بر منابع آب استان فعالیت دارند.

وی با اشاره به این که سه هزار کیلومتر طول رودخانه در استان وجود دارد، خواست اعتبارات لایروبی رودخانه ها برای مقابله با بروز سیل احتمالی در استان ، تقویت شود.

وی همچنین با اشاره کاهش شدید منابع آبی در استان توصیه کرد که کشاورزان از آتش بقایای محصول خودداری، کشت غرقابی و پرآب طلب را تعطیل و زراعت متعارف از طریق آب های سطحی و زیر زمینی به ترتیب ۵۰ و ۳۰ درصد کاهش دهند.

رییس سازمان جهادکشاورزی گلستان نیز با گزارشی از وضعیت کشاورزی استان ،گفت: تولید محصولات کشاورزی این استان به پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تن رسیده که در تولید ۱۵ رقم محصول رتبه های نخست کشوری را به خود اختصاص داده است.

مختار مهاجر افزود: برنامه ریزی برای توسعه تولید در حوزه کشاورزی استان از جمله دانه های روغنی، پنیه، میگو، پیله تر کرم ابریشم، گوشت قرمز ، طیور، تخم مرغ، با اجرای طرح ها و با جدیت پیگیری می شود.

وی به تولید گوشت سفید در گلستان اشاره کرد و گفت: تولید گوشت مرغ از تولید روزانه ۴۵۰ به ۷۸۰ در سال جاری رسیده و اکنون ۱۵۰ تن در داخل استان، ۴۵۰ تن به تهران و چند استان دیگر و بخشی هم ذخیره سازی می شود.

وی به اثر منفی خشکسالی درحوزه زراعی استان اشاره کرد و افزود: تولید گندم در سال زراعی جاری از یک میلیون و ۲۶۰ هزار تن از سطح ۳۸۱ هزارهکتار به ۹۱۰ هزار تن کاهش یافته است.

هرمزی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب گلستان نیز گزارشی از وضعیت آب شرب در مناطق شهری و روستایی ارایه داد و خواستار حمایت بیشتر در تامین آب موردنیاز ساکنان این خطه و عبور از تابستان شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز گزارشی از وضعیت شیوع ویروس کرونا در استان گفت: با توجه به این که پیک پنجم شیوع ویروس کرونا را در پیش دارم ضرورت دارد به خاطر بالا بودن تعداد سفر بین سیستان وبلوچستان گلستان، بیش از گذشته طرح های پیشگیری مد نظر قرار گیرد.

عبدالرضا فاضل افزود: جمعیت ساکنان روستایی  نسبت به جمعیت شهری در این استان که ۴۷ درصد شامل می شود، کمتر درگیر بیماری کووید ۱۹ شده است.

وی همچنین از ترزریق واکسن کرونا به ۷۸ هزار نفر در این استان خبر داد و گفت: این طرح با قرار دادن واکسن به استان، ادامه خواهد داشت.

در این نشست تعدادی از مدیران دستگاه های استان از جمله آب و فاضلاب، شرکت آب منطقه ای ، توزیع برق، جهادکشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و فرماندار گمیشان، در خصوص پیشرفت استان و مسایل و مشکلات حوزه مدیریتی خود صحبت کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha