هپکو اراک در آستانه دریافت ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات است

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: شرکت هپکو اراک با اقدامات و پیگیری‌های انجام شده در آستانه دریافت ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی است.

سید«علی آقازاده» روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: کمیته‌ای با مسئولیت رئیس اعتبارات بانک ملی ایران برای انجام اقدامات اداری پرداخت این تسهیلات به شرکت هپکو اراک تشکیل شده و پیش بینی می‌شود با انجام اقدامات اداری ظرف یک ماه آینده این منابع مالی به شرکت هپکو پرداخت شود.

وی، رفع برخی مشکلات شرکت هپکو اراک را از جمله اقدامات دولت دوازدهم در استان مرکزی عنوان کرد و ادامه داد: این شرکت در ابتدای دولت دوازدهم ۱۲ هزار میلیارد ریال بدهی و هفت ماه حقوق معوق کارگری داشت و سازمان خصوصی سازی نیز شرکت را به فردی که از صلاحیت کافی برای اداره آن برخوردار نبود واگذار کرده بود که این مشکلات اکنون با پیگیری مسئولان برطرف شده‌است.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: شرکت هپکو اراک در سال ۱۴۰۰ دارای صاحب با اهلیت بوده و ضمن نداشتن حقوق معوق کارگری، بدهی ۱۲ هزار میلیاردی این شرکت که وزن سنگینی بر دوش آن بود، برداشته شد.

آقازاده گفت: تمام این مشکلات در مدت چهار سال گذشته برطرف شده و اکنون ضمن اینکه اسناد شرکت هپکو اراک آزاد شده این شرکت از آمادگی لازم برای صدور ضمانت نامه و عقد قرارداد برخوردار است.

وی ادامه داد: اقداماتی که استانداری مرکزی برای رفع مشکلات شرکت هپکو اراک باید انجام می داد، تا اکنون انجام داده و از آمادگی لازم برای حمایت و رفع مشکلات این شرکت برخوردار است.

استاندار مرکزی یادآور شد: ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در قالب تبصره بودجه برای خرید دستگاه از شرکت هپکو به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور پرداخت شده و امید است با رفع مشکلات شرکت، این قرارداد عملیاتی شود.

آقازاده افزود: مقرر بود ۱۱۰ دستگاه ماشین آلات راهداری سال گذشته توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور از شرکت هپکو اراک خریداری شود که تعداد این دستگاه‌ها در سال جاری به ۵۰ دستگاه کاهش یافته‌ است.

وی ادامه داد: هپکو اراک اکنون مشکلی برای فروش تولیدات خود ندارد بر اساس مصوبه سال گذشته هیات وزیران، هر دستگاهی که توانایی تولید آن در این شرکت وجود داشته باشد، واردات آن متوقف شود.

استاندار مرکزی یادآور شد: بر اساس مستندات و اطلاعات سازمان‌های مربوطه، این استان با نرخ بیکاری ۶ و هشت دهم درصد پایین ترین نرخ بیکاری را در زمستان سال گذشته به خود اختصاص داده‌ است.

آقازاده افزود: نرخ تورم کشور در ۱۲ ماه سال گذشته ۳۶ و چهار دهم درصد بود که استان مرکزی با ۳۳ و سه دهم درصد کمترین نرخ بیکاری را داشته‌ است.

وی اظهار داشت: استان مرکزی بر اساس آمار سه اتاق بازرگانی، صنعت و معدن، اتاق تعاون و اتاق اصناف با نمره پنج و چهار دهم جایگاه نخست را در زمینه فضای کسب و کار به خود اختصاص داده‌ است.

استاندار مرکزی گفت: این استان در زمینه عملکرد شورای گفتگو با نمره ۹۹، رتبه نخست را در این زمینه در بین استان‌های کشور به دست آورده‌ است.

آقازاده ادامه داد: ۲۳۶ واحد صنعتی راکد و نیمه فعال سال گذشته در استان مرکزی وجود داشت که با مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید این واحدها به تولید بازگشته و با احیای آنها تعداد کارگران دارای حقوق معوق، ۹۲ درصد کاهش یافته‌ است.

وی اظهار داشت: ۶ هزار و ۷۶۷ کارگر دارای حقوق معوق سال ۹۶ در استان مرکزی وجود داشت که تعداد این کارگران در پایان سال گذشته به ۵۳۵ نفر کاهش یافته‌ است.

استاندار مرکزی از کاهش ۷۷ درصد واحدهای دارای حقوق معوق در این استان خبرداد و گفت: تعداد واحدهای حقوق معوق استان در این مدت از ۷۳ واحد به ۱۷ واحد کاهش یافته‌ است.

آقازاده افزود: استان مرکزی در زمینه اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی با ۳۶ طرح و پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصد رتبه برتر را در این زمینه به خود اختصاص داده‌ که با اجرای این اقدامات از طرف دفتر ریاست جمهوری مورد تقدیر قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: اجرا و پیشرفت طرح و اقدامات اقتصادی متعددی با وجود تحریم‌های و شیوع کرونا در کشور و استان مرکزی محقق شده‌ است.

استاندار مرکزی گفت: ۸۵ درصد مشکلات اقتصادی کشور به دلیل وجود تحریم‌های ظالمانه دشمنان اسلام علیه ملت ایران بوده و نباید صرفا دولت را به عنوان عامل اصلی این مشکلات معرفی کرد.

آقازاده یادآور شد: رشد اقتصادی کشور با تحقق برجام در سال ۸۵ به پنج درصد افزایش یافت که این رقم با اعمال تحریم‌ها به صفر رسید.

وی ادامه داد: یک میلیارد دلار کالا سال گذشته با وجود تحریم‌ها و شیوع بیماری کووید ۱۹ در استان مرکزی و کشور از این استان به خارج از کشور صادر شد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: میزان صادرات غیر نفتی از این استان در ۲ ماه امسال نسبت به ۲ ماه سال گذشته با رشد سه برابر از ۶۰ دلار به ۱۸۰ دلار رسیده‌ است.

آقازاده گفت: افزایش صادرات غیر نفتی از استان مرکزی نشان از دور زدن تحریم‌ها توسط سرمایه گذاران و صادرکنندگان کشور و استان است.

وی اظهارداشت: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه ار برجام خارج نشد ولی کشورهای اروپایی به دلیل ترس از آمریکا نتوانستند به تعهدات خود در برجام عمل کنند و کشور در مدت سه سال گذشته هیچ‌گونه ثمره‌ای از این تعهد نداشته‌ است.

استاندار مرکزی با یادآوری شیوع ویروس کرونا در کشور و استان افزود: شیوع بیماری کووید ۱۹ در استان، یک ۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت برای بخش خصوصی و دولتی این استان به همراه داشته‌است.

آقازاده با یادآوری فروش باشگاه آلومینیوم اراک گفت: فروش این باشگاه توسط ۲ نفر از اعضای هیات مدیریه ایرالکو دنبال می‌شد که با خروج این افراد از هیات مدیره و پیگیری‌های مسئولان استانی، منتفی شده‌ است.

وی ادامه داد: فروش باشگاه آلومینیوم اراک تیرماه سال گذشته و پیش از حضور این تیم در لیگ برتر در مجمع عمومی ایرالکو تصویب شده‌ بود با ورود تیم به لیگ برتر و حضور در بین هفت تیم برتر فروش آن منتفی شده‌ است.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: تیم آلومینیوم اراک با ۵۰۰ میلیارد ریال منابع مالی برای این فصل توانست جز پنج تیم برتر لیگ برتر کشور قرار گیرد که با حمایت لازم، این تیم می‌تواند در جام حذفی آسیا حضور یابد.

آقازاده افزود: ۳۰ میلیارد ریال منابع مالی برای استادیوم امام خمینی(ره) اراک هزینه شده که تاکنون این منابع مالی به دلیل مشکلات اقتصادی به پیمانکار پرداخت نشده و پرداخت آن در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: با وجود برخی مشکلات اقتصادی، اجازه برگزاری بازی‌های تیم در خارج از استان را نخواهیم داد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: بر اساس نشست‌های انجام شده با هیات مدیره شرکت ایرالکو مقرر شده ۳۰ میلیارد ریال به عنوان قرض توسط هیات مدیره این شرکت به پیمانکار پرداخت شود.

آقازاده افزود: اکنون نور کافی برای برگزاری مسابقات لیگ برتر در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک وجود دارد و با اختصاص ۳۰ تا ۴۰ میلیارد ریال اعتبار، بهبود وضعیت آن در دستور کار  است.

وی یادآور شد: ۱۶ هزار نفر تا روز شنبه برای در یافت هشت هزار و ۱۰۰ واحد اقدام مسکن ملی در استان مرکزی ثبت نام کردند که این میزان استقبال مردم از این طرح نشان از نیاز شدید اراک به مسکن است.

استاندار مرکزی گفت: تمامی مراحل انتخاب پیمانکار برای ساخت این واحدها به صورت قانونی انجام شده و پیمانکار اراکی که در خارج از کشور نیز فعالیت ساخت و ساز داشته برای اجرای این طرح انتخاب شده‌ است.

آقازاده افزود: برخی افراد که دلسوز مردم نبوده و به همواره به دنبال بهانه جویی هستند به شایعه پراکنی برای ساخت این واحدها مشغول هستند.

وی با دعوت مردم استان مرکزی برای حضور حداکثری در انتخابات بیست و هشتم خرداد ماه گفت: وجود کاندیدا از حزب‌های مختلف و انجام تبلیغات از جمله مهمترین عوامل حضور حداکثری و ایجاد انگیزه برای حضور در انتخابات است.

استاندار مرکزی ادامه داد: شرایط سیاسی این استان امسال نسبت به چهار سال گذشته بهتر بوده و این مهم موجب شده آرامش بیشتری در استان حاکم بوده و انرژی‌ها صرف کارهای عمرانی و آبادانی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: یک هزار و ۱۹۰ شعبه اخذ رای برای انتخابات ریاست جمهوری و یک هزار و ۵۱۷ شعبه برای برگزاری انتخابات شوراها در این استان پیش بینی شده‌ است.

«بهروز اکرمی» افزود: ۷۱۴ کاندید پس از طی مراحل مختلف برای انتخابات شوراهای اسلامی شهرها و چهار هزار و ۷۰۰ نفر برای انتخابات شوراهای اسلامی روستاها در استان مرکزی تایید صلاحیت شده‌ اند.

وی  ادامه داد: ۴۳ نفر نیز برای حضور در انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تفرش، آشتیان و فراهان تبلیغات خود را آغاز کرده‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: ۳۰ هزار نفر از جمله اعضای شعب اخذ رای، ناظران و نمایندگان کاندیدها برگزاری انتخابات در این استان را برعهده داشته و تمهیدات لازم بهداشتی برای برگزاری این دوره از انتخابات اندیشیده‌ شده‌ است.

اکرمی افزود: در راستای مقابله با شیوع کرونا در استان مرکزی برای هر سه شعبه اخذ رای رابط بهداشتی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: تمهیدات امنیتی لازم نیز برای برگزاری یک انتخابات سالم و پرشور پیش بینی شده و هیچ‌گونه نگرانی برای برگزاری این دوره از انتخابات در استان مرکزی وجود ندارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: دستورالعمل‌های وزارت کشور در اختیار کاندیداها و فرمانداران شهرستان‌های استان قرار داده شده و امید است در روزهای باقی مانده تا برگزاری انتخابات تبلیغات کاندیداها در چارچوب قانون انجام شود.

اکرمی خاطرنشان کرد: یک میلیون و ۹۰ هزار نفر واجد شرایط رای در استان مرکزی وجود دارد که ۲۳ هزار نفر آنان را رای اولی ها تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: تعرفه‌ها و اقلام انتخاباتی از وزارت کشور دریافت شده و توزیع آنها از امروز در بین فرمانداری‌ها آغاز شده‌ است.

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی نیز در این نشست گفت: مطالعات طرح کاهش آلودگی هوا توسط دانشگاه صنعتی اصفهان انجام و راهکارهایی برای کاهش آلودگی شهر اراک ارایه شده‌ است.

«مهدی زندیه وکیلی » افزود: ۷۰ درصد مصوبات هیات وزیران برای کاهش آلودگی هوای اراک انجام شده و بقیه آنها یا انجام نشده و یا در دست انجام است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی، کانون‌های آلودگی خارجی را عامل آلودگی ۶ ماه نخست سال در اراک عنوان کرد و افزود: این آلودگی‌ها مربوط به ترافیک و واحدها صنعتی نبوده و از خارج کشور به استان وارد می شود.

زندیه وکیلی ادامه داد: آلودگی ۶ ماه دوم سال در شهرستان اراک مربوط به ترافیک و واحدهای صنعتی است که باید برای آنها چاره اندیشی شود.

وی خاطرنشان کرد: ۲ بیمارستان خنداب و مامونیه در دولت تدبیر و امید به بهره برداری رسیده و امید است بهره برداری از بیمارستان خمین نیز تاپایان سال جاری انجام شود.

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: بیمارستان جایگزین آیت الله طالقانی به بهره برداری رسیده و سوانح و سوختگی اراک نیز در حال ساخت بوده و با بهره برداری از این طرح‌ وضعیت درمانی استان بهبود می‌یابد.

زندیه وکیلی با یادآوری ساخت بیمارستان ولیعصر اراک افزود: پیمانکار قبلی به دلیل وجود اختلاف با کارفرما حذف و پیمانکار جدید، با تجهیز کارگاه فعالیت خود را آغاز کرده‌ است.

استان مرکزی با ۲ هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی بزرگ و کوچک به قطب چهارم صنعت کشور شهره است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha