مسعود منصور روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی ۲ سال گذشته بیش از ۲۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی ملی و عرصه های دیگر سطح کشور زیر کشت زراعت چوب رفته و جهش بسیار خوبی در این زمینه انجام شده است.
وی ادامه داد: در همین راستا پیش بینی کشت نهال در صنعت زراعت چوب و همچنین ارایه تسهیلات به اشخاصی که در زمین های دیم کم بازده به کاشت نهال میپردازند نیز انجام شده است.
معاون وزیر و رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور اظهار داشت: خرید تضمینی صنایع چوب از نهال کاران و فعالان زراعت چوب نیز از دیگر برنامه های تشویقی برای کاشت چوب و احیای دوباره آن در سطح کشور است.
منصور اضافه کرد: همچنین افرادی که در اراضی ملی با شرط تامین آب اقدام به کشت نهال و زراعت آن کنند تسهیلات ویژه اختصاص پیدا می کند.
وی تاکید کرد: آذربایجانغربی یکی از استانهای مستعد است برای اینکه هم بە صورت مستقیم کار زراعت چوب و هم در قالب بادشکن و تلفیق با کارهای دیگر مناسب برای صنوبر کاری است و یک صنعت سبز و سود دە بوده بنابراین از این طرح در منطقه حمایت می کنیم.
وی در خصوص پارک جنگلی استاد ههژار مهاباد نیز گفت: این پارک یکی از پر جاذبەترین پارکهای جنگلی سراسر کشور در آیندە خواهد شد و با اهدای منابع مالی طی سال های آتی بە یک تفرجگاه کاملی برای مردم این شهر و سراسر کشور تبدیل خواهد شد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در سفری یک روزه به مهاباد ضمن کلنگ زنی ساختمان مدیریت و حفاظت پارک جنگلی استاد ههژار این شهرستان از عملیات اجرایی این طرح از نزدیک بازدید کرد.
نظر شما