به گزارش ایرنا، یعقوب گویلیان روز چهارشنبه در جلسه اتاق فکر گردشگری و میراث فرهنگی استان اظهار داشت: با توجه به اینکه این اداره کل متولی گردشگری استان است در همین راستا برنامهریزی اصولی به منظور توسعه پایدار این صنعت با استفاده از ظرفیت متخصصین و صاحبنظران در این حوزه را در دستور کار خود قرار داده است.
وی با اشاره به وضعیت کنونی هتلداران، آژانسداران، راهنمایان و سایر بخشهای گردشگری که دچار ضرر و زیانهای زیادی بر اثر شیوع ویروس کرونا شدهاند، افزود: بازارهای گردشگری کردستان نیاز به توسعه دارد، بر همین اساس درصدد برندسازی با استفاده از تمامی پتانسیلهای سه حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای ورود به بازارهای جدید هستیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان با دعوت از اساتید دانشگاه، جوانان صاحب ایده و فعالان حوزه گردشگری و میراث فرهنگی برای حرکت در مسیر درست و شکوفایی صنعت گردشگری و حفظ و صیانت از آثار تاریخی کردستان، عنوان کرد: به اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات استانهای موفق در این بخش و همچنین استفاده از دانش افراد خلاق یکی دیگر از راههای توسعه صنعت گردشگری و حفظ و معرفی آثار ملموس و ناملموس استان است.
وی برندسازی در بخش گردشگری و میراث فرهنگی را به عنوان یک ابزار حائز اهمیت برای حضور در بازارهای ملی و بین المللی برشمرد و گفت: ثبت جهانی سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی و آماده شدن پرونده هورامان برای ثبت جهانی به عنوان نقاط قوتی در بحث برندسازی استان است.
گویلیان یادآور شد: برندی که در این اتاقفکر به تصویب برسد باید نشان دهنده نمادهای واقعی و قابل لمس کردستان در تمامی بخشها باشد و با دوستداران، مشتریان و علاقهمندان به تاریخ، فرهنگ، آداب و روسوم و جاذبه های گردشگری استان همسو و ارتباط مناسبی با این بخشها برقرار کند.
وی یادآور شد: با تشکیل این جلسه به دنبال ایجاد ساختاری مناسب بین تمامی اجزای صنعت گردشگری، استفاده از میراث ملموس و ناملموس و همچنین اسطورههای استان در راستای توسعه در سطح استان هستیم که امید است به نحو مطلوبی محقق شود.
استان کردستان دارای یک هزار و ۵۲۴ اثر تاریخی شناسایی شده و ۹۱۵ اثر تاریخی ثبت شده شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکانهای طبیعی بوده که ۹۱۵ اثر ثبت شده استان در فهرست آثار ملی شامل ۷۷۸ اثر غیر منقول (شامل آثار تاریخی، تپه، محوطه و بنا)، ۲۵ مورد میراث طبیعی، ۹۳ مورد میراث معنوی و ۲۹ مورد میراث منقول است.
نظر شما