محمد احمدی عصر جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این بازرسان در صورت بروز تخلف موضوع را به نماینده فرمانداری اطلاع میدهند تا مساله را برطرف کند.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری هرمزگان ادامه داد: چنانچه مشکل توسط نماینده فرماندار حل نشد موضوع به اطلاع سربازرس رسانده میشود و علاوه براین نماینده های وزارت کشور نیز بر فرآیند رای گیری نظارت دارند.
وی اضافه کرد: سامانه پیامکی ۵۰۰۰۵۹۹۶۹۹۶، کد دستوری #۱۳۱۲۲۶۶۵۵*، شماره تلفن ۰۷۶۳۳۶۱۰۵۶۴ و سامانه شکایتهای انتخابات در وب سایت اطلاع رسانی استانداری هرمزگان به نشانی WWW.HORMOZGAN.IR به منظور تسهیل ارتباط مردم، داوطلبان و نامزدهای انتخاباتی با هیأت بازرسی استان راهاندازی شده است.
یک میلیون و ۱۸۹ هزار و ۸۶۹ نفر واجد شرایط شرکت در انتخابات ۲۸ خرداد در این استان هستند که ۶۰۱ هزار و ۹۷۵ نفر مردان و ۵۸۷ هزار و ۸۹۵ نفر آنان را زنان تشکیل میدهند که از این تعداد ۳۴ هزار و ۳۹ نفر رأی اولی است.
از مجموع یک هزار و ۵۵۶ شعبه اخذ رأی،۵۶۳ شعبه برای شهرهای استان و ۹۹۳ شعبه برای مناطق روستایی پیش بینی شده و در روند برگزاری انتخابات در استان هرمزگان ۳۴ هزار نفر به عنوان عوامل اجرایی، نظارتی، بازرسی، پشتیبانی، انتظامی و دیگر حوزه ها با ستاد انتخابات استان همکاری خواهند کرد.
مناطق ۴۵ شهر هرمزگان از بین ۶۷۹داوطلب شورای شهر ۲۹۸نفر به عنوان عضو شورا انتخاب می کنند و در یک هزارو ۳۲۱ روستای استان هم از بین هشت هزارو ۴۷۴نفر نامزد، هفت هزار و ۷۹۵ نفر را برای شورای روستای خود انتخاب می کنند.
در هرمزگان، شهر بندرعباس دارای ۱۱ کرسی شورا، میناب دارای هفت کرسی شورا و ۴۳ شهر دیگر استان داری پنج کرسی شورا هستند و ۱۱۷ روستا دارای کرسی پنج نفره شورا و مابقی روستاها دارای کرسی سه نفره شورا هستند.
نظر شما