در بخشی از بیانیه بسیج اساتید دانشگاه شهید بهشتی آمده است: بیشک فلسفه تشکیل بسیج که حضرت امام (ره) با اقتباس از قرآن کریم از آن به شجره طیبه تعبیر کردند که "اصل ها ثابت و فرع ها فی السماء" از طلوع انقلاباسلامی با جانفشانی درصحنههای داخلی، از کردستان تا گنبد و از خوزستان تا سیستان و بلوچستان به ویژه در هشت سال دفاع مقدس و بالاخره درعرصه جهان اسلام و در عراق و غرب آسیا (سرزمین شام ) نشان داد این ندای دلنشین چگونه توانسته است با ایثار و شهادت، پرچم ولیعصر(عج) را در پهنه جهان اسلام به دست بگیرد و افتخار آفرینی کند.
به گزارش روز دوشنبه دانشگاه شهید بهشتی، این تشکل یادآور شد: پس از پایان جنگ تحمیلی هشت ساله این نهاد مقدس توانست در تمام صحنههای فرهنگی، سازندگی، دشمنشناسی و دشمنستیزی، علمی و جهادی، کارایی خود را نشان دهد. لذا ضرورت ایجاد سنگر تولید علم و دانشافزایی آغشته به مکتب بسیجی و تأسی از فرهنگ عاشورایی لزوم ایجاد بسیج اساتید در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی را بیشازپیش برای این جمع نخبگانی مشخص کرد.
بسیج اساتید دانشگاه شهید بهشتی در بخشی دیگری از این بیانیه یادآور شد: همزمان با شکلگیری بسیج اساتید در دانشگاهها، این نهاد مقدس پناهگاه و ملجأ اساتید ارزشی و دغدغهمند شد و در طول حیات ۲۰ ساله خود تلاش کرد تا برحسب امر مقام معظم رهبری فرماندهی جنگ نرم و با تشکیل گروههای علمی و تربیت شاگردانی در تراز شهید چمران را برای آینده ایران اسلامی در دست بگیرد و در زمینههای متعدد این درخت تنومند توانست در عرصه میدان جهاد علمی خود را نشان دهد و همانند زمان دفاع مقدس که با تقدیم شهدای گرانقدر همچون مصطفی چمران نقشآفرینی کرد، این بار نیز در این گذر شهیدان دانشمندی با تفکر بسیجی همچون شهریاری، علمحمدی، فخری زاده و دیگران را تقدیم انقلاب اسلامی کند.
این تشکل در بخشی دیگر از این بیانیه با یادآوری این که ۳۱ خردادماه که یادآور شهادت دانشمند وارسته شهید مصطفی چمران است، تاکید کرد: بنا به پیشنهاد سازمان بسیج اساتید و موافقت ولی امر مسلمین و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و بهمنظور تجلیل از این ایثارگران درصحنه به نام روز بسیج اساتید نامگذاری شده است. امید است به میمنت این روز بزرگ که یادآور مجاهدتهای شهدای دانشمند این مرز و بوم است و با همیاری و همافزایی بیشتر، جبران کارهای بر زمینمانده نماییم و باتربیت دانشجویان مؤمن و متعهد زمینه ایجاد دانشگاه اسلامی را در کنار حوزههای علمیه بهمنظور گسترش فرهنگ ناب محمدی(ص) و زمینهساز تمدن نوین اسلامی برای بشریت به ارمغان بیاوریم.
به گزارش ایرنا، شهید مصطفی چمران در۳۱ خرداد ماه سال ۱۳۶۰ در مسیر دهلاویه - سوسنگرد بر اثر اصابت ترکش خمپاره به یاران شهیدش پیوست تا ایران اسلامی تا همیشه روزگار دردمند از غم از دست دادن این اسطوره مبارزه علیه دشمنان اسلام باشد.
نظر شما