به گزارش خبرنگار دانشگاه وآموزش ایرنا، پارک علم وفناوری دانشگاه تهران با همراهی شتاب دهنده اسمارت ایکس و شتاب دهنده بُن دا لَب، رویداد "استارتاپ ویکند مجازی کشاورزی و سلامت هوشمند” را از امروز به مدت پنج روز برگزار کرد.
این رویداد استارتاپی با اهداف بستر سازی خلق ایده میان دانشجویان و علاقمندان به حوزه کشاورزی و سلامت هوشمند، آشنایی متخصصان کشاورزی با مباحث کسب وکار و فناوری بازار محور، انتقال تجربیات مربیان کسب و کار در صنعت کشاورزی به صاحبان ایده، حمایت از ایده های منتخب در جهت ایجاد کسب و کار و تولید ثروت پایدار از ۳۱ خرداد ماه تا ۴ تیر ماه برگزار میشود.
فاطمه صداقت فر معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم وفناوری دانشگاه تهران در این رویداد با یادآوری این که صاحبان ایده، دانشجویان، علاقهمندان حوزه کشاورزی مخاطبان اصلی این رویداد بودند گفت: این استارتاپ ویکند، دومین استارتاپ ویکندی است که در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار می شود، نخستین استارتاپ ویکند سال گذشته در زمینه دارو برگزار شد.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیتی که کشاورزی در زندگی مردم دارد ونیز موجب تقویت و توانمندی کشاورزی در کسب و کارکلان وخرد می شود و نیزدر سال های اخیر نیاز جامعه به سمت کشاورزی هوشمند حرکت کرده است، بنابراین پارک علم و فناوی دانشگاه تهران چند برنامه در این زمینه در نظر گرفته است.
معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: این رویداد در هفت محور، سلامت مواد غذایی، سامانههای هوشمند پایش، مشاوره و اطلاع رسانی کشاورزی، تجهیزات و سامانههای نوین کشاورزی، کشاورزی در محیط بسته و روشهای کشت نوین با رویکرد سلامت، بازارگاههای آنلاین، امنیت غذایی وبیوتکنولوژی و حوزههای زیستی برگزار شد.
صداقت فر یادآور شد: در مدت زمان ثبت نام در این رویداد که از ۲۰ اردیبهشت تا ۲۰ خرداد ماه بود ۱۶۹ نفر با ۶۱ ایده حضور پیدا کردند که از این تعداد۱۵ ایده پذیرفته و به مرحله رقابت رسیدند.
وی همچنین گفت: ۱۵ تیم پذیرفته شده در حوزه های سلامت مواد غذایی، سامانه هوشمند پایش، مشاوره، اطلاع رسانی کشاورزی، تجهیزات و سامانه های نوین کشاورزی، بازارگاه آنلاین، امنیت غذایی، بیوتکنولوژی وحوزه های زیستی، کشاورزی در محیط زیست بسته وروش های کشت نوین با رویکرد سلامت ایده های استارتاپی خود را ارایه دادند.
معاون مرکز نوآوری وکارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ادامه داد: تیم اول،معادل ۱۵ میلیون تومان، تیم دوم، معادل ۱۰ میلیون تومان، تیم سوم، معادل ۵ میلیون تومان جوایز نقدی دریافت می کنند و علاوه بر این جوایز تیمهای برتر (سرمایهگذاری غیرنقدی دوره شتاب دهی شامل منتورشیپ، فضای کار اشتراکی، کارگاهها) برخوردار می شود.
نظر شما