۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۹
کد خبرنگار: 2785
کد خبر: 84378297
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲ دانش آموز زنجانی با مشکلات بینایی به تیم ملی گلبال بانوان دعوت شدند

زنجان - ایرنا - رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان زنجان گفت: "زهرا نعمتی و معصومه واحدپور" ۲ دانش آموز دارای مشکلات بینایی به تیم ملی جوانان گلبال بانوان اعزامی به مسابقات پاراآسیایی جوانان در بحرین دعوت شدند.

فاطمه باغبانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی جوانان آبان امسال در بحرین برگزار می شود که ورزشکاران نابینا و کم بینا قرار است در سه رشته ورزشی گلبال زنان و مردان، دو و میدانی زنان و مردان و شنا در این بازی ها حضور پیدا کنند.

وی، با اشاره به اینکه بیشترین دانش‌آموزان استثنایی استان زنجان معلول ذهنی هستند اضافه کرد: معلولان شنوایی، بینایی، جسمی، حرکتی، کم توان ذهنی، جسمی و معلولیت، مشکلات یادگیری، هیجانات و اوتیسم مشمول دانش‌آموزان استثنایی هستند.

این مسوول با اشاره به اینکه شمار دانش آموزان مشکلات بینایی استان در مقایسه با استان های دیگر به ویژه خراسان رضوی و اصفهان رقم کمتری را شامل می شود، گفت: بر این اساس این دانش آموزان دچار مشکلات بینایی در مقطع ابتدایی با بهره هوشی عادی در مدارس عادی ثبت نام می کنند که یک معلم رابط، کنترل های لازم را انجام می دهد.

وی اظهار داشت: بطور معمول، مقدمات لازم برای فعالیت دانش آموزان معلول به ویژه با مشکلات بینایی برای فعالیت های ورزشی مورد توجه قرار می گیرد که پیش از این و با نبود کرونا این مهم وضعیت پررنگ تری داشت و برنامه با جدیت بیشتری پیگیری می شد.

باغبانی افزود: با اقدامات انجام گرفته این ۲ دانش آموز زنجانی دارای مشکلات بینایی نیز توانستند خلاقیتها و توانمندی خود را نشان دهند و به تیم ملی جوانان گلبال بانوان اعزامی به مسابقات پاراآسیایی جوانان در بحرین دعوت شوند.

این مسوول ادامه داد: در زمان حاضر یک‌هزارو ۹ دانش‌آموز با شرایط ویژه در مدارس استثنایی ۱۲ منطقه استان زنجان به جز زنجانرود و انگوران تحصیل می‌کنند که خدمات لازم آموزشی و پرورشی به آنان ارائه می‌شود.

وی اظهار داشت: با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر کشور و این استان خدمات آموزشی توسط کادر آموزشی بصورت مجازی برای دانش‌آموزان دارای امکانات لازم ارائه می شود و برای دیگر دانش‌آموزان بسته آموزشی ارسال و یا در برخی مناطق معلمان بصورت حضوری وضعیت تحصیلی آنان را بررسی می‌کنند.

رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان زنجان خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش استثنایی از دهه ۷۰ فعالیت خود را آغاز کرد که این استان نیز در همین زمان فعالیت کاری خود را شروع کرده که هم اکنون ۲۴ مدرسه مستقل و ضمیمه استثنایی و ۱۳ مرکز ویژه مشکلات یادگیری به گروه‌های هدف خدمات ارائه می دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha