دبیر بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منصوب شد

تهران- ایرنا- رئیس بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، با صدور حکمی محمد گودرزی‌دهریزی ‌را به عنوان دبیر این دوره از جشنواره قصه‌گویی منصوب کرد.

به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، سرپرست معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این حکم با اشاره به سوابق، تخصص و دانش گودرزی‌دهریزی در حوزه ادبیات کودک، قصه و قصه‌گویی و نیز تجربه‌های دیرین او در برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های قصه‌گویی، این مسئولیت را به او سپرده است.

افسون امینی همچنین در حکم انتصاب گودرزی‌دهریزی با اشاره به نقش برجسته‌ی قصه‌گویی در انتقال فرهنگ و تجربه‌های ارزش‌مند به نسل‌های آینده اظهار امیدواری کرده است ضمن توجه به احیای سنت قصه‌گویی، با توجه به ذائقه و نیاز مخاطبان امروز و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه این هنر و تجارب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بر اهمیت کیفیت داوری و انتخاب هیأت داوران علمی تمرکز داشته و در درخشش بیشتر این جشنواره و ارتقای سطح هنری و علمی آن، گام‌های استوار بردارید.
به گزارش ایرنا، محمد گودرزی دهریزی، شاعر، نویسنده و مدرس نگارش، عضو انجمن نویسندگان کودک و نوجوان است و علاوه بر انتشار چندین مجموعه شعر و داستان برای کودکان و نوجوانان، در بخش نظری ادبیات، ادبیات کودک و آموزش نوشتن هم آثاری دارد که برخی برنده جایزه شده‌اند. همچنین از سال ها پیش به طور مداوم برای علاقه مندان به یادگیری نوشتن، کلاس ها و کارگاه هایی در ایران برگزار می کند.

وی در دوره هایی دبیر بخش آفرینش‌های ادبی(شعر و داستان)، مسابقات فرهنگی و هنری دانش‌آموزان سراسر کشور، بوده است.

بیست و سومین دوره جشنواره قصه‌گویی، از ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ آغاز شده و مرحله پایانی آن در آذر امسال و هم‌زمان با شب یلدا برگزار خواهد شد.
این دوره از جشنواره شامل بخش‌های «ملی»، «بین‌الملل»، «برترین قصه‌های کشور»، «قصه زندگی من» و «پادکست» است و پیش از این مهلت ارسال آثار به دبیرخانه ۱۵ خرداد اعلام شده بود که این زمان تا پایان بهار تمدید شد.
بخش «ملی» شامل اجرای زنده‌ (مجازی) قصه‌گویی از سوی دختران و پسران (۱۲ تا ۱۸ سال)، زنان و مردان (۱۸ سال به بالا) و مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها در سه بخش «قصه‌هایی برای کودکان»، «قصه‌هایی برای نوجوانان» و «قصه‌هایی برای بزرگسالان» است.
بخش «بین‌الملل» شامل رقابت صحنه‌ای (مجازی) قصه‌گویان برگزیده‌ ۲۲ دوره جشنواره قصه‌گویی در مراحل منطقه‌ای، ملی یا بین‌الملل، قصه‌گویان و مجریان حرفه‌ای دارای سابقه اجرا در رسانه ملی و تئاتر کشور و قصه‌گویان منتخب سایر کشورها، دو بخشی است که همانند گذشته و با تغییراتی جزیی برگزار خواهد شد.
بخش «قصه‌گوی برتر»، رقابت حرفه‌ای‌های حوزه‌ی قصه‌گویی است که در آن تنها افرادی می‌توانند شرکت کنند که بر اساس جدول امتیازات مشخص شده، امتیاز لازم را در حوزه‌های مختلف به دست بیاورند.
«پادکست» هم به عنوان یک بخش نوپا در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، فرصتی تازه برای آن‌ دسته از علاقه‌مندان به قصه‌گویی است که می‌خواهند از طریق ابزارهای نوین به ترویج این هنر بپردازند.
مسابقه قصه ۹۰ ثانیه با عنوان «قصه زندگی من» امسال نیز همچون دو دوره گذشته در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی برگزار خواهد شد.
مرحله پایانی بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هم‌زمان با شب یلدا به صورت مجازی برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha