حجت الاسلام احمد حاتمیان روز چهارشنبه در بزرگداشت سالروز تاسیس تبلیغات اسلامی در شهرستان سقز اظهار داشت: کسی که تبلیغ دین می کند باید نکاتی همچون سواد دینی (فهم آیات و معارف دینی را بلد باشد)، سوز دل(ایمان به هدف، دلدادگی به آرمان های دین) و روش تبلیغ را مورد توجه قرار دهد.
وی افزود: تبلیغ دین مربوط به کسی نیست که فقط لباس روحانیت یا ماموستایان را پوشیده بلکه تبلیغ دین با رفتار و منش درست صحیح است.
حجت الاسلام حاتمیان با اشاره به اینکه توهین، تهمت و تفرقه باعث آفت جامعه دینداری و اسلامی می شود، یادآور شد: کانون های فرهنگی و تبلیغی با رویکردهای مثبت در بین جامعه فعالیت خوبی انجام می دهند و این فعالیت ها مدیون جوانان خوش فکر این مرز و بوم است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با بیان اینکه در کانون ها و مجوعه های دیگر کار را به جوانان شایسته و خوش فکر بسپاریم، تاکید کرد: ادارات تبلیغات اسلامی از تصدی گری پرهیز کنند.
حجت الاسلام برومند رازیانی، رییس اداره تبلیغات اسلامی سقز نیز گفت: در شهرستان سقز ۱۰۰ تشکل دینی، بیش از ۳۰ خانه قرآن، ۶۰ کانون فرهنگی، تبلیغی و تعداد زیادی مبشرین دینی و فرهنگی فعالیت می کنند که در عرصه های فرهنگی و دینی ایفای نقش کردند.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه سقز نیز با اشاره به اینکه ایران اسلامی، نیروی انسانی، تاریخ پر شکوه و تمدن دارد، یادآور شد: انقلاب اسلامی به دلیل ماهیت اسلامی مورد توجه تمام دنیا قرار گرفته است و برادران و خواهران مسلمان ما بعنوان سفیران دینی در تمام دنیا فعال هستند.
علی محمدیان افزود: تبلیغات اسلامی بخوبی همانند پدافندی در برابر ضد اسلامی و ضد انسانی بیگانگان عمل کرده و خدمات قرانی انها در مناطق مختلف و محروم مورد استقبال قرار گرفته و سفیران فرهنگی زیادی را پرورش داده است.
وی با اشاره به اینکه سازمان تبلیغات اسلامی در برابر جنگ نرم دشمن خوب عمل کرده است، افزود: این نهاد در برابر این جنگ سخت و هجمه فرهنگی، پدافندی است که جامعه را ایمن کرده است.
۶۲ کانون فرهنگی تبلیغی در سقز فعال هستند
رییس مجمع کانون های فرهنگی تبلیغی کردستان در این جلسه گفت: ۶۲ کانون فرهنگی، تبلیغی در شهرستان سقز فعال هستند و هر یک از این کانون ها ۱۰ نفر در آن عضویت و خدمت می کنند.
سعدی ولی زاده با بیان اینکه یکی از فعالیت های اصلی کانون ها، اشتغالزایی و کارآفرینی است، افزود: در هر یک از کانون ۱۰ نفر مشغول به فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: ارتقای سطح و سرانه آموزشی، رتبه های برتر در رشته های مختلف در غرب کشور، دسترسی اسان دانش آموزان به کانون ها بدلیل توزیع همه جانبه کانون ها در محلات سقز، ترویج برنامه های فرهنگی، هنری، دینی، برگزاری کلاس های توجیهی، تفسیر قرآن، آسیب های اجتماعی و کمپین های خیریه بخشی از فعالیت های کانون های فرهنگی است.
ولی زاده به نقش پر رنگ کانون ها در حمایت از دانش آموزان بی بضاعت اشاره کرد و افزود: هر یک از کانون فرهنگی در شهرستان سقز بیش از ۱۰ دانش آموز بی بضاعت را تحت پوشش مالی قرار داده است.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما