طرح ساماندهی سکونت‌گاه‌های غیررسمی چابهار الگویی قابل تعمیم است

چابهار - ایرنا - رییس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه طرح ساماندهی سکونت‌گاه‌های غیررسمی چابهار الگویی قابل تعمیم است گفت: این طرح برای ریشه‌کنی معضل حاشیه نشینی در کشور، یک الگو به شمار می‌رود.

به گزارش ایرنا سردار غلامرضا سلیمانی روز پنجشنبه در سفر به چابهار پس از بازدید از طرح ساماندهی سکونت‌گاه‌های غیررسمی این شهرستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طی بیش از چهار دهه گذشته از سوی نظام مقدس جمهوری اسلامی کارهای زیرساختی فراوانی در استان پهناور سیستان و بلوچستان انجام شده است ولی با این وجود شاهد برخی مشکلات در بعضی از شهرهای این استان همچون چابهار هستیم و یکی از این معضلات، حاشیه نشینی است.

وی ادامه داد: پس از بررسی‌های لازم و گفت و گو با وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، طرحی برای احداث یکهزار واحد مسکونی استاندارد با همه مولفه‌های بهداشتی، آموزشی، مذهبی، فرهنگی و تفریحی از اسفندماه سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و هم‌اینک حدود ۴۰۰ واحد مسکونی از هزار واحد این طرح در مرحله سفت‌کاری یا اجرای فنداسیون قرار دارد.

وی با بیان اینکه طبق برنامه زمان‌بندی، هیچگونه عقب‌ماندگی نداریم گفت: تلاش همه بر این است که پروژه ذکر شده، همین امسال به بهره‌برداری برسد.

سردار سلیمانی با اشاره به رویکرد تحولی دولت آینده بیان داشت: امیدواریم بتوانیم با دولت جدید نسبت به رفع محرومیت، یک برنامه جهشی تنظیم کنیم و با بسیج  و سپاه پاسداران به عنوان یک محور اصلی تحرک برای به میدان آوردن ظرفیت‌های مردمی، هم مشکل محرومیت و هم معضل حاشیه‌نشینی در کشور ریشه‌کن خواهد شد.

وی تاکید کرد: تا زمانی که مشکلات سیستان و بلوچستان برطرف شود در کنار مردم این دیار خواهیم بود و با رویکرد دستگاه‌های اجرایی و نقش‌آفرینی مردم در بحث محرومیت‌زدایی قطعا موفق خواهیم شد.

رییس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: برای مهارت‌آموزیِ سرپرستان خانوار در چابهار برنامه خواهیم داشت و امیدواریم پروژه چابهار الگویی موفق برای سایر مناطقی باشد که می‌خواهیم به صورت کالبدی مسئله حاشیه‌نشینی آن‌ها را حل کنیم.

وی اضافه کرد: در بحث توسعه استان سیستان و بلوچستان، سپاه و بسیج نقش‌آفرین بودند و در این زمینه و همچنین بحث امنیت، یک کارنامه بسیار درخشان و ملموس در این استان مشاهده می‌شود.

سردار سلیمانی ادامه داد: همه زمینه‌ها برای گسیل سرمایه‌گذارها به استان فراهم است. البته بیشتر تلاشمان بر این است که خود مردم استان، در راستای توسعه و پیشرفت دیارشان فعال شوند اما در موضوعاتی همچون فراهم کردن زیرساخت‌ها، مهارت‌آموزی، ارائه تسهیلات و تسهیل‌گری برای اینکه زنجیره‌های تولید بتوانند به بازار فروش راه پیدا کنند نقش ایفا خواهیم کرد تا استان از نظر رضایت‌مندی مردم به یک نقطه مطلوبی برسد.

به گفته مسوولان سازمان بسیج سازندگی، طرح هزار واحدی ساماندهی سکونت‌گاه‌های غیررسمی چابهار با تفاهم‌نامه بسیج سازندگی و وزارت راه و شهرسازی اجرایی شد و یک مدل برای ساماندهی حاشیه‌نشینی در سایر نقاط کشور به شمار می‌رود.

اخبار مرتبط