۱۷ پروانه کاربرد علامت استاندارد در کهگیلویه و بویراحمد صادر شد

یاسوج- ایرنا- مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون۱۷ فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و تشویقی صادر و پروانه ۱۴ واحد تولیدی تمدید شده است.

بهمن رحمتی روز سه شنبه در این باره اظهار داشت: پروانه های صادره مربوط به واحدهای تولیدی: صنایع ساختمانی و معدنی، شیمیایی، غذایی و کشاورزی هستند. 

 وی افزود: اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد نشانه تعهد تولید کننده یا ارایه کننده محصول و خدمت با کیفیت به رعایت ضوابط و موازین، احترام به حقوق مصرف کنندگان و استمرار انطباق مشخصات کالا با استانداردهای ملی است. 

مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تولید، تمرکز، توزیع و فروش کالاهای مشمول مقررات استاندارد اجباری، بدون علامت استاندارد یا با کیفیت پایین تر از استاندارد ممنوع است. 

رحمتی بیان کرد: تولید کنندگانی که محصولات و تولیدات آنها مشمول مقررات استاندارد اجباری است باید قبل از تولید انبوه، توزیع و فروش کالاها، نسبت به دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد اقدام کرده و نشان ملی استاندارد ایران را با کد رهگیری ده رقمی، بر روی محصول و بسته بندی خود به نحوی درج نمایند که توسط مصرف کننده به وضوح دیده شود.

۱۳۷۹ مورد بازرسی و نمونه برداری از بازار عرضه کهگیلویه و بویراحمد انجام شد

مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد، از انجام ۱۳۴۲ مورد بازرسی و ۳۷ مورد نمونه برداری در قالب طرح طاها( طرح اجرای هماهنگ استاندارد ) در سه ماهه اول سال جاری از سطح بازار عرضه این استان خبر داد.

بهمن رحمتی افزود: نظارت های استاندارد در حوزه های تولید و بازار موجب ارتقای کیفیت فرآورده ها شده و به سود تولید داخلی است.

وی عنوان کرد: در قالب طرح طاها، از تمامی واحدهای صنفی عرضه کننده: مواد غذایی و کشاورزی، مصالح ساختمانی و معدنی، صنایع الکترونیک، نساجی و چرم، مکانیک و همچنین واحدهای ارائه دهنده خدمات مشمول مقررات استاندارد اجباری، بازرسی می شود.

رحمتی گفت: یکی از مهم‌ترین وظایف اداره کل استاندارد استان، نظارت بر فرآورده‌ها و خدمات عرضه شده در بازار مصرف از لحاظ کیفیت و استاندارد است.

وی اهداف طرح طاها را شناسایی واحدهای تولیدی و کنترل کالاهای مشمول استاندارد اجباری، ارتقای سطح کیفی فرآورده‌های تولیدی در راستای تامین ایمنی، بهداشت و سلامت جامعه، جمع‌آوری کالاهای فاقد کیفیت از مراکز تولید، تمرکز، توزیع و عرضه و برخورد قانونی با واحدهای تولیدی غیر مجاز و فاقد پروانه کاربرد علامت استاندارد ذکر کرد.

مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد به هم استانی ها توصیه کرد که در صورت خرید کالا، به نشان استاندارد و کد ده رقمی درج شده زیر علامت استاندارد توجه کنند و با ارسال کد ده رقمی به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ از اصالت کالای خریداری شده مطمئن و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت، مراتب را با شماره رسیدگی به شکایات ۱۵۱۷ به این اداره کل اطلاع دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha