کارخانه نوآوری قم به‌زودی افتتاح می‌شود

قم – ایرنا – رییس پارک علم و فناوری قم با اشاره به امضای تفاهم سه جانبه برای ساخت کارخانه نوآوری استان گفت: احداث این کارخانه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مشارکت دانشگاه ادیان آغاز شده و هم اکنون مراحل نهایی ساخت آن در حال انجام است.

سید حسین اخوان علوی‌ روز چهارشنبه در آئین رونمایی از نخستین نمونه میز شینه تمام اتوماتیک CNC  داخلی در سالن همایش های شهرک صنعتی شکوهیه قم، با بیان اینکه اواخر دهه ۷۰ پارک های علم و و فناروی در کشور شکل گرفته است افزود: زیست بوم فناوری استان قم در سال ۹۱ تاسیس شده و امروز با گذشت حدود ۹ سال از فعالیت این پارک، زیست بوم فناوری این استان با بهره برداری از کارخانه نوآوری تکمیل می شود.

وی ادامه داد: قم از نظر تعداد شرکت‌های دانش بنیان از رتبه ۱۷ کشور در سال ۹۳ به رتبه ششم کشور در سال ۹۹ ارتقا پیدا کرد که این ارتقای ۱۱ پله ای نشان از روند پرشتاب قم در این حوزه دارد.

رییس پارک علم و فناوری قم افزود: ۲۰۰ واحد فناور، فعالیت پارک علم و فناوری، هفت مرکز رشد، پنج شتابدهنده، ۶ مرکز نوآوری، ۹۵ شرکت دانش بنیان و حضور فعال دانشگاه های استان از جمله ظرفیت های فناوری قم است.

وی با اشاره به ایجاد مراکز رشد مشترک پارک علم و فناوری با نهادهای مختلف گفت: یکی از اتفاق های مهم در این زمینه ایجاد مرکز رشد مشترک با حوزه علمیه در قم است تا از توان حوزه علمیه برای تولید محصولات نرم استفاده شود.

وی با اشاره به ظرفیت ها و سرمایه علمی این استان گفت: وجود ۸۰۰ نخبه ملی در استان و همچنین ۳۰۰ مخترع با اختراع ثبت شده از جمله سرمایه های قم است ضمن اینکه در حوزه علوم اسلامی نیز شاهد فعالیت های بسیار چشمگیری هستیم.

اخوان علوی با بیان اینکه شرکت های فناروی هسته اصلی زیست بوم استان هستند گفت: بر اساس اذعان مسئولان علمی کشور، ظرفیت های فناوری قم بسیار بالاست ولی در معرفی این ظرفیت کم کاری هایی صورت گرفته است.

وی با اشاره به توسعه زیرساخت های پارک علم و فناوری استان گفت: هم اکنون این پارک ۱۴ هزار مترمربع فضا در اختیار دارد که سه سوله ذیل این پارک با وسعت سه هزار مترمربع طی سال های اخیر با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری تکمیل شده است.

در این آئین که در شهرک صنعتی شکوهیه و با حضور اسماعیل قادری فرد رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ترتیب یافت، از نخستین نمونه داخلی ماشین با فناوری بسیار بالای پانچ و برش شینه مسی CNC  با مدل صنعتی HBC-CP.CNC۲۰۰ رونمایی شد.

این دستگاه برای نخستین بار در کشور توسط شرکت صنعتی دانش بنیان پایاپرس در قم طراحی و ساخته شده است. دستگاه میز شینه سی ان سی با هدف فرایند پانچ و برش شینه های مسی به صورت تمام اتوماتیک برای اولین بار در ایران تولید شده است. این دستگاه مجهز به یک کامپیوتر صنعتی است و توانایی پانچ کاری و انجام برش تا شینه سایز ۲۰۰*۱۵ میلی متری را داراست. این دستگاه توان وارد کردن ۳۰ ضربه در دقیقه را دارد ضمن اینکه سرعت حرکت محور کلمپ آن نیز ۲۴ متر در دقیقه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha